Lice Jovane Joksimović bez šminke
Svet

April 25, 2023 20:45

By

Pored ovog prizora Željko se budi svakog jutra: Ovo je pravo lice Jovane Joksimović bez šminke i fotošopa FOTO

Lice Jovane Joksimović bez šminke je potpuno prirodno i negovano 

Jovana Joksimović otkako se bavi voditeljskim poslom važi za jednu od naših najatraktvnijih i najlepših lica sa malih TV  ekrana. Svakog jutra nasmejanu je gledamo preko malih ekrana dok na K1 televiziji vodi Jutarnji program. Ipak, mnogi se pitaju kako supruga Željka Joksimovića izgleda u potpuno prirodnom izdanju?

Pročitajte Jovana Joksimović je ovoj lepotici srušila snove – Bio je to trenutak kada je sve palo u vodu

Lice Jovane Joksimović bez šminke

Foto: Instagram

Budući da je zbog prirode posla kojim se bavi ona gotovo uvek tip-top našminkana i skockana mnogi nisu imali prilike da vide kako Jovana Joksimović bez šminke zapravo izgleda.

Pročitajte Isplivala dugo čuvana tajna – Evo čime se Jovana Joksimović bavila pre nego što je postala voditeljka

Lice Jovane Joksimović bez šminke

Foto: Instagram

Da se u to uverimo, sada smo imali prilike putem socijalnih mreža gde je i osvanula fotografija Željkove supruge neposredno pred ulazak u studio i pre nego što se u potpunosti pripremila za javni nastup.

Potpuno ležerno odevena – u crnoj trenerci, beloj rolci i udobnim patikama, ona je uslikana ispred pomenute televizije, a ono što je izazvalo najviše komentara jeste Jovanino nenašminkano lice, koje se odvažila da pokaže bez imalo ustručavanja.

Pročitajte Zar se ovako dolazi na kumin rođendan – Jovana Joksimović zarozana, bez šminke, ne liči na sebe FOTO

Lice Jovane Joksimović bez šminke

Instagram

Da podjednako blista iza kao i ispred kamere, mnogi su mišljenja, te su se na konto njenog prirodnog izdanja mahom ređale pohvale, a iako je pomalo delovala umorno i nenaspavano, Jovana Joskimović bez šminke je pokazala da godine na njenom licu nisu ostavile traga, te da joj make-up nije potreban kako bi izgedala sjajno i negovano, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić