Kebina vanbračna ćerka Svet novine Svet portal
Svet

September 15, 2021 22:00

By

Ljilja šokirala: „Keba može da upozna ćerku za 500 DINARA!”

Dragan Kojić Keba moći će da upozna svoju vanbračnu ćerku za samo 500 dinara koliko košta njena prva knjiga poezije, kaže tekstopisac Ljiljana Jevremović.

Ljilja šokirala izjavom!

Ina je celog leta radila u tržnom centru i sama je finansirala knjigu. Inače je na završnoj godini psihologije. Tiraž, zasad je skroman, ali knjiga je jedinstvena prilika da osetite kako razmišlja i oseća devojka koje nije imala normalno detinjstvo zbog svega što se dešavalo i kroz šta je prolazila – kaže Ljiljana za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐎𝐉𝐈𝐂 𝐊𝐄𝐁𝐀 (@dragankojickeba)

Ako bude želeo, makar preko knjige, moći će da je upozna i njen otac, i to za svega pet stotina dinara, koliko knjiga košta. Ne znam da li ima pesama posvećenih direktno njemu, ali način na koji doživljava odlaske i rastanke je vrlo emotivan i hipersenzitivnost je evidentna – kaže Ljiljana, koja je tek tužbom sudu u Strazburu, posle višegodišnje borbe, uspela da dokaže da je Dragan Kojić Keba otac deteta i da od njega dobije alimentaciju. Iako sada daje novac, Keba neće ni da čuje za ćerku i nikada nije želeo da je vidi, u čemu ga je podržala cela porodica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ