Ljiljana Jevremović i Željko Joksimović svet novine svet portal svet novine svet portal
Svet

June 22, 2024 19:30

By

Odbila je Željka Joksimovića i sad se kaje, a ljubavnu vezu sa ovim pevačem sebi ne može da oprosti

Ljiljana Jevremović i Željko Joksimović nikada nisu ostvarili saradnju

Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000-ih godina bila jedna od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji, a u centru pažnje našla se kada je vodila sudski spor sa Kebom kako bi dokazala da je otac njene ćerke Ine, u čemu je i uspela.

Ljiljana Jevremović i Željko Joksimović svet novine svet portal

Foto: ATA images

 Zbog pogrešne procene Ljiljana Jevremović i Željko Joksimović nikada nisu sarađivali

Nakon što je dobila ćerku, posvetila joj se, pa je karijera počela da stagnira, ali Ljiljana je zaslužna za mnoge karijere naših poznatih pevača i iza sebe ima brojne hitove koje je napisala.

Tokom karijere odbijala je saradnju sa pojedinim pevačima što ju je na kraju dosta koštalo, te je jednom prilikom otkrila i da je napravila pogrešnu procenu. Tako na primer, Ljiljana Jevremović i Željko Joksimović nikada nisu sarađivali jer je ona stekla pogrešan utisak o njemu, a onda je iznela i svoj stav o Snežani Đurišić.

“Odbila sam i Željka Joksimovića, rekla sam da neću da sarađujem sa arogantnom, nabudnom budalom i sada se mnogo kajem zbog toga. Nisam znala da mu je to prirodno stanje, ta arogancija. I Snežana Đurišić je komplikovana i zahtevna za saradnju, njoj sam pisala pesmu ‘Zoro sestro’. Ona je najuzdržanija od svih pevača. Ona odvaja estradu od običnih ljudi, glumi nedodirljivost, stvara gard prema običnim ljudima. Opuštena je samo u društvu koje je njoj ravno i koje može da joj parira”, rekla je Ljiljana jednom prilikom.

Ljiljana Jevremović i Željko Joksimović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Dragan Kojić Keba pored ćerke Nataše i sina Igora, ima i ćerku Inu koju mu nje podarila Ljiljana, ali koju pevač nikada nije želeo da upozna. Kako je njena majka, Ljiljana istakla ni ona “neće očevo prezime ni prljavu slavu, kao ni bogatstvo”. I Kebina ćerka Nataša je jednom prilikom rekla da ne priznaje da ima polusestru.

Pročitajte Jovana i Željko Joksimović žive u vili od dva i po miliona evra – Pogledajte kako izgleda njihov dom (FOTO)

Ljiljana je s Kebom svojevremeno imao kratku aferu, u kojoj su dobili ćerku. Ljiljana je godinama vodila sudski spor sa Kojićem kako bi se dokazalo očinstvo, a to je i uspela pre nekoliko godina, zbog čega je pevač bio dužan da joj isplati zaostale alimentacije.

Ljiljana Jevremović i Željko Joksimović svet novine svet portal

Foto: Facebook

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević, facebook