Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svet portal svet
Svet

December 31, 2022 18:45

By

Kakav kraj godine, Aleksandra i Filip podelili najlepše vesti: Brena i Boba plaču od sreće FOTO

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića traje sedam godina

Otkako su se zavoleli i otkrili svima svoje emociije, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović konstantno privlače pažnju javnosti. Nešto više od četiri godine uživaju u skladnom braku u kojem su dobili naslednika, Aleksandra.

Pročitajte: Filip Živojinović je jasan – Za Prijovićku ovde nema mesta, ovo je njegov novi početak

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Foto: Rajko Ristić

Sin Bobe Živojinovića i pevačica na leto 2018. uplovili su u bračne vode naočigled brojnih zvanica. Većina je tada novopečenim mladencima predviđala srećan i dug zajednički život, nažalost bilo je i onih zloslutnika koji su smatrali da su dva sveta te da to među njima neće dugo potrajati. One koji su sumnjali u ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, skladni supružnici razuverili su lepim brakom, utemeljnom na poštovanju, poverenju i ljubavi a kruna tog odnosa njihov je sin Aleksandar koji je nepunih godinu dana od venčanja došao na svet. Svi su očekivali da će Prijovićka i Filip ubrzo nasledniku podariti brata ili sestru, međutim to se nije dogodilo, po rečima estradne umetnice, jer je vreme sada malo za karijeru.

Mada vrlo posvećena razvoju svog muzičkog profesionalnog puta u kom i Filip vrlo aktivno kao tekstopisac i kompozitor učestvuje, Aleksandra često ume da kaže da je porodica njena baza i njeno najveće bogatstvo. Aplauzi, reflektori i slava sve to dođe i prođe ali ono što ostaje su najmiliji, njihovi zagrjaji i uspomene koje su zajedno stekli kao i ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Pročitajte: Zar ovako velika zvezda izlazi na ulicu – Aleksandra Prijović u izdanju koje je sve zaprepastilo FOTO

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Foto: Instagram

Jednu od sećanja na neke takve divne dane Prija je nedavno podelila sa pratiocima na “Instagramu”. Reč je o fotografiji koja je nastala pre ravno sedam godina. Na njoj ona i Filip mlađi, zagrljeni i nasmejani poziraju. Budući da je u opisu ona stavila broj 7 i srce nametnuo se zaključak da Filip i Prija baš na današnji dan obeležavaju sedmu godinu od prvog poljupca.

Čestitke ceo dan pristižu na adresu estradne umetnice, sa željom da ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića potraje, te da supružnici u skladu dočekaju zajedničku starost.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Rajko Ristić