Dvojnica Bogdane Ražnatovićsvet portal svet
Svet

November 5, 2021 21:00

By

Ljubav im važnija od LUKSUZA i BOGATSTVA! U ovoj kući su Veljko i Bogdana našli porodični mir! (FOTO)

Veljko i Bogdana Ražnatović često su pod budnim okom javnosti. Upravo zbog toga, Cecin sin je odlučio da kuću koju je u miraz dobio od tasta i tašte renovira, opremi i prve dane detinjstva svog sina provede u rodnom mestu svoje žene, Titelu.

Veljko i Bogdan sređuju kuću u Titelu!

Kako bi se sakrili od medija i svom sinu obezbedili bezbrižno detinjstvo, Veljko i Bogdana odlučili su da je najbolje da se na neko vreme presele u Titel.

Uz pomoć prijatelja, Veljko je u dvorištu iskopao zemlju, da bi se na tom mestu danas nalazio luksuzni bazen, kraj koga njegova supruga provodi najviše vremena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdana Ražnatović (@bogdanaraznatoviiic)

U prostranom dvorištu nalaze se dve kuće od kojih je jedna porodična kuća Bogdaninih roditelja, gde žive sa najstarijom ćerkom Natašom, dok drugu kuću Veljko i Bogdana polako uređuju po svojoj meri.

U sklopu novog doma Veljko ima i kutak u kome odgaja pse, ali i sportski deo u kome posvećeno vežba, kako bi bio što uspešniji u svojoj bokserkoj karijeri.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Veljko Ražnatović (@serbianacevr)

Ovim postupkom, Veljko i Bogdana su pokazali da je u životu najvažnije imati svoj mir i da je porodica uvek na prvom mestu.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ