Ljubav Kaće i Gobeljića
Svet

30 Avgusta, 2022 21:15

Ljubav Kaće i Gobeljića iz dana u dan sve veća, pevačica objavila prelepe vesti: Stiže prinova (video)

Ljubav Kaće i Gobeljića iz dana u dan sve veća

Izgleda da su popularna pevačica Katarina Grujić i njen muž, fudbaler Marko Gobeljić priveli kraju opremanje novog stana na Novom Beogradu. Luksuzna nekretnina od 100. 000 kvadrata, za koji su iskeširali, kako se pisalo, 600.000 evra izgleda fenomenalno, stilski uređeno i čini se da su oboje uložili puno trud akako bi njihovala mala porodica uživala.

Pročitajte: Kaća i Gobelja kupili novi stan – Sve pršti od luksuza, ali jedna stvar je zasenila ceo prostor (FOTO i VIDEO)

Ljubav Kaće i Gobeljića – Njihova mala porodica spremna za proširenje

Kaća Grujić i Marko Gobeljić danas prolavljaju i godišnjicu braka a tim povodom sredili su u potpunosti svoje porodično gnezdo i čini se da je sad pravo vreme za proširenje porodice. Stan uređen po najnovijim trendovima u prelepom delu Novog Beograda, sjajna je oaza da se poznati bračni par predveče opušta uz neverovatan pogled koji puca na prelepe gradske bulevare.

Pročitajte: Modni okršaj o kom se priča – Kaća Grujić i Karleuša ponele istu haljinu, kojoj bolje stoji

Za sada, trenutnom prinovom možemo nazvati stan koji su oduvek želeli a za neke divne vesti o drugom detetu, još malo ćemo sačekati…

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost stana…

Pročitajte: Odnos im se promenio posle Kaćine udaje – Ovako izgleda majka Katarine Grujić, evo šta je specifično u njihovoj povezanosti (FOTO)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot