Svadba Jovane Jeremić svet novine svet portal
Svet

May 20, 2023 18:45

By

Ljubav ne bira ni mesto ni vreme, Jovana Jeremić progovorila o trudnoći: Ime sina nosi jaku simboliku

Sin Jovane Jeremić poneće ovo ime

Jovana Jeremić nikoga ne ostavlja ravnodušnim gde god da se pojavi. I dok je mnogi vole, ima i onih koji se ne slažu sa njenim razmišljanjima i stavovima, ali ona uvek pleni šarmom i harizmom. Lepa voditeljka poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te za svaku temu ima šta da kaže.

Pročitajte: Jovana Jeremić do sada čuvala ovu sliku od javnosti – U zagrljaju ovog pevača otkrila da je ljubav moćna i jaka FOTO

Sin Jovane Jeremić

Instagram

Otkako se razvela od političara, Vojislava Miloševića pre nešto više od godinu dana ona svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti i tek ponekad otkrije neku pikanteriju. Mnogi njeni fanovi pitaju se da li je njeno srce zarobljeno kao i ko je taj koji će joj vratiti veru u ljubav posle bračnog kraha, ali ona još uvek javnost nije upoznala sa gospodinom pravim.

Pročitajte: Šta je napravila od sebe – Isplivala fotografija Jovane Jeremić pre korekcija, dobro protrljajte oči FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Iako potajno priželjkuje da ponovo stane na ludi kamen, dok se to ne dogodi ona otkriva da bi volela da se još jednom ostavri u ulozi majke, i to ovog puta dečaka. Poznato je da je ona veoma pobožna te je na svom Instagram nalogu pre nekoliko dana otkrila da će sin Jovane Jeremić poneti ime po njenom svecu, zaštitniku, Svetom Vasiliju Ostroškom.

Pročitajte: Zanemećete od šoka – Jovana Jeremić staje na ludi kamen sa ovim SVETSKIM FRAJEROM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Juče je bio moj drugi rođendan. Dan mog sveca Svetog Vasilija Ostroškog. Sudbina je namestila da dan provedem baš u manastiru s ocem Davidom. Pričali smo četiri sata i bili na večernjoj službi. To je toliko prijalo mojoj duši, a moj mir nema cenu. Moja duša je nakon ovoga spremna za nov početak i zbog toga će moj sin nositi ime po Vasiliju Ostroškom, mom svecu zaštitniku.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images