Ljubav Prije i Filipa
OPET NEŠTO NE ŠTIMA?

15 Juna, 2022 13:00

Kraj ćutanja: Mislili ste da je u braku Prije i Filipa sve u redu, ali rastanak je ipak blizu. Jedan detalj odao drugu stranu priče (foto)

Ljubav Prije i Filipa jača je od svih oluja napisa i komentara, ali…

Pre nekoliko dana vest da je Aleksandra Prijović sa svog Instagram naloga obrisala sve fotografije i video snimke uzburkala je javnost i estradu. Njen potez mnogi su protumačili da je razvod na pomolu dok su drugi, ipak, govorili da je u pitanju marketinški trik zbog nove pesme pod nazivom „Zvuk tišine.“ Publika i pratioci čekali su da se popularna pevačica oglasi i demantuje ove spekulacije, međutim to se ipak nije dogodilo.

Pročitajte: Detinjstvo puno uspomena – U ovoj skromnoj kući živela je Aleksandra Prijović sve dok nije upoznala Filipa

Foto: Ata Images

Imali smo dokaz uživo. Pevačica najraskošnijeg glasa pojavila se sa svojim suprugom Filipom na svadbi Đanijevog sina, savršeno stilizovana i nikad lepša. Promenila je frizuru, doterala liniju i uživala u fotografisanju ispred restorana u kom se održavalo pomenuto slavlje.

Pročitajte: Potres u porodici Aleksandre Prijović – Nakon spekulacija o razvodu oglasila se na Instagramu. Ovo je samo zvuk tišine…

Foto: Ata Images

Ono što je svima zapalo za oko jeste da je Filip bio vidno nerasoložen i da se skoro ni na jednoj slici nije nasmejao. Aleksandra je za razliku od njega bila je sjajno raspoložena pa je ovo njihovo pojavljivanje zbunilo sve.

Pročitajte: Razvodi se Aleksandra Prijović? Pevačica obrisala sve zajedničke fotografije sa Filipom (foto)

Foto: Ata Images

Mnogi čak spekulišu da Aleksandra jako dobro krije da se u njihovom braku dešavaju potresi, dok drugi tvrde da je Filip takav oduvek. Naravno, opšte je poznato da muškarci nisu ljubitelji fotkanja i poziranja, ali imamo i dokaz da Filip osim izuzetno prijatne spoljašnosti ima i prelep osmeh.

Pročitajte: Filip joj ovo neće oprostiti – Aleksandra Prijović zabola nož u leđa njegovom bratu

Foto: Ata Images

Zaključak je da u njihovom braku sigurno ne postoje navedeni problemi koje do sad javnost ne bi saznala. Porodičan život svakako zahteva mnogo truda, požrtvovanosti i vremena, te sa ove distance možemo samo da pretpostavimo da su oboje mnogo zauzeti i umorni, iako je Aleksandrin savršen izgled i u ovom momentu neosporan.

Ipak, ogromna Aleksandrina angažovanja sigurno utiču i na njihovo zajedničko vreme pa se Prija i Filip sigurno mnogo manje viđaju nego što je to ranije bio slučaj. Zbog prečestog razdvajanja ubeđeni smo da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača, kao i da kvalitetno vreme sa porodicom i prijatlejima provode daleko od očiju javnosti i radoznalih paparaca.

Pročitajte: Aleksandra i Filip napravili sinu rođendansku zabavu za pamćenje

Foto: Ata Images

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images