Aleksandra Prijović
ČESTITAMO

June 21, 2022 18:04

By

Zagonetni osmeh Aleksandre Prijović otkrio srećne vesti: Priče o razvodu zasenile novosti, čestitke stižu sa svih strana

Ljubav Prije i Filipa više nije upitna, vole se kao prvog dana

Ljubav Prije i Filipa – Danas čestitke pristižu sa svih strana, sreća je u znaku broja četiri

Na današnji dan, pre četiri godine, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgovorili su sudbonosno “da”.

Njihovo venčanje, te 2018. godine, nosilo je epitet “svadba decenije”, što i ne treba da čudi budući da je raskošnoj ceremoniji prisustvovalo više stotina zvanica, među kojima su bile i najpoznatije ličnosti našeg javnog života. Kuriozitet je i da je ceo događaj mogao da se prati putem televizijskog prenosa.

Pročitajte: Filip joj ovo neće oprostiti – Aleksandra Prijović zabola nož u leđa njegovom bratu

Foto: Ata Images

Mladenci su do crkve Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi pristigli u fijakeru, a građansko venčanje obavljeno je kasnije u jednom beogradskom hotelu. Aleksandra je za kuma izabrala Aca Pejovića, dok je Filipu kumovao proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić.

Pročitajte: Aleksandra Prijović više ne izgleda isto – Nikada lepša prošetala pod ruku sa muškarcem koji je osvojio njeno srce

Foto: Insatgram Screenshot

Aleksandrino i Filipovo venčanje bila je retka prilika da vidimo njegovu majku Zoricu Nakić, prvu suprugu Slobodana Živojinovića, pa i da se uverimo da supružnici i nakon razvoda mogu da zadrže prijateljski odnos. Mladi par, koji ima trogodišnjeg sina Aleksandra, i danas važi za jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih, pa se retko kad mogu sresti jedno bez drugog, piše “HELLO!”

Lepa Brena presrećna je što mladi bračni par proslavlja godišnjicu pa je tim povodom objavila video sa venčanja na svom nalogu i tom prilikom im čestitala.

Pročitajte: Lepa Brena progovorila o nasilju – Došlo je do sukoba s Bobom, deca ne treba da trpe. Praštala sam a sada je dosta

Podsetimo se, nedavno je javnost ostala zatečena Prijinim potezom kada je na njenom Instagram nalogu umesto porodičnih snimaka i slika osvanula bela površina. Svi su odmah pomislili da se između Prije i Filipa dešavaju potresi, međutim ljubav Prije i Filipa, sada saznajemo, jača je nego ikad.

Ovom prilikom čestitamo!

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO

FOTO: ATA images