Ljubav Slobode i Vojina Ćetkovića
Svet

June 8, 2023 10:21

By

Saopštenje puno tuge, ona je sada njegov izbor: Vojin Ćetković posle svega Slobodu zamenio Katarinom Radivojević

Ljubav Slobode i Vojina Ćetkovića večna je 

Ljubav Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović važi za jedan od najharmoničnijih na domaćoj sceni. Njihov odnos i prelepe ćerke bliznakinje često su tema medija, i svaki njihov korak se pomno prati.

Pročitajte Vojin Ćetković za dlaku izbegao smrt – Doživeo tešku nesreću, prijatelj otkrio sve detalje

Ćerke Slobode i Vojina

ATA/IMAGES

Vojin i Sloboda upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”, ali odluka glumca na tom setu mogla je da zauvek promeni tok njihovih života.

Pročitajte Dokazi ljubavi su slabi, a rasprave sve veće! Otkriveno šta se dešava u kući Slobode i Vojina, konačno progovorila (FOTO)

Vikendica Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Ata images

Naime, Zdravko Šotra nikako nije mogao da se odluči ko će poneti glavnu žensku ulogu u njegovoj adaptaciji knjige Stevana Sremca.

Konačan izbor spao je na Slobodu i Katarinu Radivojević, ali reditelj nikako nije mogao da izabere između dve talentovane lepotice. Onda je Vojin zajedno sa Draganom Nikolićem “presekao” i rekao da Katarini ipak više pristaje uloga Zone, a Sloboda je sada progovorila šta misli o potezu svog sadašnjeg supruga.

Pročitajte Vojin Ćetković za dlaku izbegao smrt – Doživeo tešku nesreću, prijatelj otkrio sve detalje

dečko Katarine Radivojević 

ATA images

– Ja duboko verujem u Šotrin izbor, iako sam u tom trenutku bila na drugoj godini Akademije i želela glavnu ulogu, kao i da mi se nešto dogodi i promeni, tada nije bilo moje vreme. Vaska kada se pogleda, to je jedna epizodna uloga, nije čak ni velika, ali je ostavila trag, bila je efektna. Imala sam tu sreću da me ubode nešto što je moje. Mislim da uopšte nije pogrešio. Tu je jedna divna anegdota, kada je Šotra pitao ‘Katarina ili Sloboda, koja od njih dve da igra Zonu’, Gaga Nikolić i Vojin su tada presekli da to bude Katarina – otkrila je Sloboda u emisiji „Kec na jedanaest“ prenosi Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images