dom Slobode i Vojina
Svet

December 5, 2022 14:30

By

Razvodi se Vojin Ćetković? Glumac obrisao sve zajedničke fotografije sa Slobodom? FOTO

Ljubav Slobode i Vojina ne podleže današnjim trendovima

Brak koji traje već više od 13 godina jedan je od naskladnijin na javnoj sceni a to je svojevremeno fino objasnio i sam glumac. Ljubav Slobode i Vojina nije podlegla pritiscima ali ni modernim shvatanjima šta bi to ljubav trebala, navodno da bude.

Pročitajte: Sloboda Mićalović otkrila bolnu istinu o svom životu – Više nikog nemam

Foto: ATA images

Ljubav Slobode i Vojina – Nije brak Instagram

Na njihovim profilima na društvenim mrežama, videćete fotografije i objave  iz privatnog života, snimanja, druženja ali ne i one ustaljene slike koje parovi često pokazuju u nadi da će drugima dokazati svoju ljubav – ne. Sloboda i Vojin nikom ne moraju ništa da dokazuju, oni svoju ljubav žive.

Pročitajte: Stiže beba u dom Ćetkovića – Sloboda i Vojin fotografijom potvrdili srećne vesti, svi čestitaju FOTO

Zdravlje Vojina Ćetkovića

Foto: Ata images

– Nemam osećaj da sam vezan otkako sam u braku, jer ni Boba ni ja ne bismo mogli uspešno da se bavimo glumom da smo sputani jedno drugim i da imamo velike uzajamne obaveze. Ako se čovek oseća slobodnim, onda je to prava stvar za svaku kvalitetnu vezu i brak – rekao je on, a zatim ipak priznao da mu je mir u kući od presudnog značaja.

– Postoje razni umetnici koji najbolje rade kada se dešava nešto strašno u njihovom životu, a ja nisam takav čovek. Oduvek mi je bila bitna emotivna stabilnost. Ako mi je dobro u kući, onda se dobro i osećam i radim.

Pročitajte: Sloboda Mićalović okrenula leđa familiji – Bivši zet ovim potezom otkrio kakva je zaista glumica

Zdravlje Vojina Ćetkovića

Foto: Instagram

Vojin nije krio da i u njegovom braku, kao i u svakom drugom povremeno postoje razmirice, svađe, pa i ljubomora ali da on i Sloboda nikada ne dozvole da pređu granicu, koja bi dovela do kraha odnosa.

– Da smo bolesno ljubomorni, oboje bismo brzo propali i naš brak, ne bi funkcionisao onako kako za sada funkcioniše. Sa Slobodom gajim potpuno otvoren odnos. Nisu glumci toliko zatvoreni. Naprotiv. Zar neko ko se svake večeri na sceni publici, koju ne poznaje, daje deo sebe, može da bude zatvoren, a naročito u odnosu sa voljenom osobom.

Iako su se mnogi pitali zašto ni kod Vojina ni kod Slobode nema više njihovih zajedničkih fotografija, mnogi su došli do zaključka da ne žele da odaju svoju intimu i da ljubav čuvaju samo za sebe.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images