Recept Suzane Mančić
Svet

January 24, 2023 15:45

By

Sta će Simeon reći na ljubav koju su krili: Suzana prećutala romansu, on sve saznao iznenada FOTO

Ljubav Suzane Mančić bio je ovaj fotograf

Jedna od najlepših dama sa naših prostora, Suzana Mančić ljubav je pronašla kraj Grka Simeona, pa i sve drugo što je decenijama unazad tražila kod jednog muškarca. Bivša loto devojka Nnije krila da je privlači moć, ali najpre to kada je njen izabranik nežan, predan, požrtvovan, emotivan i posvećen samo njoj.

Pročitajte: Uspomena iz detinjstva proganja je i danas – Kako se Suzana Mančić bori sa bolnom istinom

Suze Suzane Mančić

Foto: ATA images

Pre nego što je upoznala Simeona, imala je prilike da se susretne sa raznim tipovima. Od onih na funkciji, bogatih, zgodnih, uspešnih,lepih, manje lepih i svi su umirali samo da ih ona jednom pogleda, nasmeši im se svojim prepoznatljivim osmehom, a prava senzacija bi bila ukoliko bi im se obratila ili pak pristala da sa njima ode na piće ili ručak. Osim Simeona, nijedan se nije zadržao, piše Story.

Pročitajte: Rastanak joj je teško pao ali je razvod bio najbolje rešenje – Suzana Mančić otkriva sve o kraju braka

Suzana Mančić ljubav je gajila prema muzičaru Nebojši Kuniću, jednom od “Sedmorice mladih” i ocu svojih naslednica Teodore i Natalije i to je nešto što je svima poznato, ono o čemu se, međutim nikada nije pisalo je da je imala romansu sa fotografom Jadranom Lazićem.

Reč je o rodonačelniku fotografije bivše SFRJ, osobi koja je od samog rođenja bila predodređena da se bavi fotografijom i stalno bude okružen lepim ženama. Jedna od onih koje nisu mogle da odole njegovom šarmu bila je i “loto devojka” sa kojom je Jadran danas veliki prijatelj. Nedavno za “Kurir” on je govorio o svom životu i nije izbegao da spomene Suzanu.

Pročitajte: Sarme Suzane Mančić su za prave gurmane, tajna je u ovome

Muž Suzane Mančić

Rajko Ristić

– Ne bih pričao o ženskama. Dobro, nju ćemo pomenuti, Suzanu Mančić. Bila je i na otvaranju moje izložbe u galeriji “Arte” u Beogradu. Upoznali smo se na nekom snimanju i tu se razvila romansa. Ne bih hteo u detalje. Bili smo zajedno. Moje sve bivše su bivše, ali Suzana je sjajna osoba i jedina s kojom sam u kontaktu – rekao je nešto ranije Jadran koji je sreću pronašao tek kraj treće supruge sa kojom je 27 godina u braku. Otac je troje dece, dve ćerke, Tamare i Aleksandre i sina Aleksandra. Ima i četvoro unučadi, Novaka, Matiju, Luku i Miju.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images