Dom Zdravka Čolića
Pale su maske

11 августа, 2022 21:48

Iznenadićete se: Pre nego što je oženio Aleksandru, Zdravko Čolić je baš ovu ženu želeo

Ljubav Zdravka Čolića tema o kojoj se priča 

Četiri godine pre nego što je stao na ludi kamen sa suprugom Aleksandrom, Zdravko Čolić priznao je u velikoj ispovesti za medije da voli žene iz naroda, jer su iskrene i nisu nimalo uobražene. Prema njegovim rečima, privlačile su ga one koje pevače ne koriste kao „pomodne parfeme“.

Pročitajte: Zdravko Čolić otvorio dušu – Ovo je istina o ćerki Uni i njegovim neostvarenim željama

ljubav Zdravka Čolića

ATA Images

Aleksandra, profesorka geografije, i Zdravko Čolić venčali su se 1. maja 2001. godine. U braku su dobili dve ćerke, Unu i Laru. Vode miran i povučen porodični život daleko od očiju javnosti i bez skandala. Ali 1997, u ispovesti za časopis ,,Dama”, Čola je iskreno govorio o svojoj burnoj ljubavnoj biografiji.

– Bilo je zaista mnogo žena u mom životu. Uvek sam imao neku ženu i poneki flert u prolazu. To rade svi muškarci, naročito oni što se prave fini i pošteni. A kamoli ja – istureni napadač. Uvek u akciji. Za moje ime su stalno vezivali imena raznih žena. Uporedo sa amaterskim foto-montažama „montirali“ su mi tajne veridbe i ženibde, prebrojavali mi vanbračnu decu. lako se još nisam oženio i, koliko znam, još nemam dece – pričao je Zdravko pre 25 godina.

Pročitajte: Zdravko Čolić sav u modricama! Majka doživela šok kad ga je videla!

ljubav Zdravka Čolića

ATA Images

–  Volim žensku lepotu, ali nisam nikakav perfekcionista, ni preterani čistunac po tom pitanju. Moj naročiti ukus nikad nije iritirao druge muškarce i verovatno zato su voleli sa mnom da se druže, jer im nikad nisam zalazio u strogo omeđeni zabran. Moja meta su bile dobre spremačice, kasirke, stjuardese, učiteljice… Brega je drugačiji u svakom slučaju, imao je popularnije i estetski možda lepše i mlađe devojke. Iste one koje sam ja obično izbegavao.

Kako je priznao, uvek je cenio nenametljive dame.

– Nijedna prava žena nikad muškarca ne opterećuje obavezama i ne guši ga. To su dame, a ne one koje se lepo obuku, namirišu parfemima koji su u modi i ambiciozno se trpaju u svako društvo, samo da bi bile viđene – zaključio je legendarni pevač, a sudeći po njegovoj izabranici Aleksandri, koja se uvek klonila slikanja i medija, tome je ostao dosledan.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Svet

FOTO: ATA Images