Star

26 Januara, 2021 14:31

Ljubavi je KRAJ! Zola završio sa Miljanom zbog OPSTANKA u rijalitiju!

Odnos i veza Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole uvek je pomalo delalovala kontraverzno, a sada je svemu došao kraj, i to na Zolino insistiranje.

Ljubavi je kraj

Zola i Miljana su dugo razgovarali u ekonomskom dvorištu, najviše o tome da ukoliko ostanu zajedno postoji mogućnost da budu diskvalifikovani, što im se u prošlim sezonama dogodilo. Miljana je objasnila da želi da ostane u rijalitiju kao i da želi da skine višak kilograma, dok joj je Zola na to reako da će biti kraljica ako to uradi.

Odoh ja na spavanje, nemoj da imaš teorije zavere da ti ja želim loše. Znam kako razmišljaš kad nismo zajedno. Da sam ono veče dobio priliku da puštam muziku, ti bi napravila haos. Imam fobiju od prošle sezone, našao sam pravac kojim se vodim. U tom pravcu ne postojiš ti! Ako si ti u tom pravcu, idemo u p.m. Bez obzira na to što možda misliš da nije tako, jeste. Ne možemo da donesemo jedno drugom dobro. Voleo bih da te vidim u nekom drugom svetlu, da svima dokažeš ko si i šta si. Znaš da si najjača. Govorim ti to iz najbolje namere – pričao je Zola prenosi Alo.rs.

To je to – rekla je Miljana.

Nema šta, to je to – govorio je Čolić.

Praktično njih dvoje su imala sporazumni raskid kako bi nastavili takmičenje u rijalitiju!

FOTO: PRINTSCREEN