Scandal

4 Avgusta, 2020 18:00

Ljubavna AFERA na ESTRADNOJ SCENI! Tamara Milutinović ZAVELA poznatog kompozitora!

 

Pevačica Tamara Milutinović uplovila je u emotivnu vezu sa poznatim kompozitorom Sašom Nikolićem, prenose mediji.

UHVAĆENI NA DELU!

Šuška se da su u tajnoj ljubavi već duži vremenski period, te da je kompozitor zbog Tamare napustio stan u kojem je živeo sa suprugom i predao papire za razvod braka.

Pre nekoliko meseci, Sašina supruga Aleksandra saznala je da je on vara sa pevačicom kojoj je radio veliki broj pesama, a Nikolić je sve priznao i dogovorili su se da se rastanu, prenosi Blic.

„Gotovo sve pesme koje je Tamara objavila delo su Saše Nikolića, a očigledno je da se ljubav između njih dvoje desila dok su sarađivali i vreme provodili u studiju. Uspešno su krili ljubavnu vezu, sve dok Nikolićeva supruga nije saznala. On je priznao da je u vezi sa Tamarom i dogovorili su se da će kompozitor napustiti zajednički dom”, otkrio je za Blic dobro obavešten izvor i dodao:

View this post on Instagram

#me

A post shared by Sasa Nikolic (@sasko_nikolic) on

„Već nekoliko dana borave u jednom hotelu u Vrnjačkoj banji. Vreme provode na bazenu, a Nikolić se maksimalno trudi da udovolji svojoj devojci. Naručuje sve ono što ona poželi, maže joj kreme po telu da ne izgori, masira je, a tokom večeri odlaze u obližnje restorane.”

„Ma kakva izjava. Rekla kazala, nikada nisam komentarisala privatan život. Jesam u emotivnoj vezi, ali to zna onaj koji treba da zna”, bila je kratka Tamara, a na konstataciju da su viđeni i uslikani u Vrnjačkoj Banjia, dodala je iznenađeno:

„Nisam bila u Vrnjačkoj banji. Već danima sam kod kuće zbog pandemije koronavirusa. Ako imate fotografije vi objavite, ali zaista nigde nisam izlazila.”

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL/INSTAGRAM