Ljubav Šabana Šaulića svet portal svet tabloid svet
romantično

September 24, 2022 18:45

By

Nije sve bajkovito kao što je izgledalo, od svih su krili istinu: Goca i Šaban su se razveli

Ljubavna priča Goce i Šabana Šaulića je za filmski scenario

Sutra će se ostvariti najveća želja pokojnog Šabana Šaulića. Njegov sin, Mihajlo zakleće se na večnu ljubav verenici Marini Velimirović. I dok se u domu Šaulića pripreme za veliki dan privode kraju, mnogi poznanici i prijatelji se sa setom prisećaju ljubavi Goce i Šabana, za koju kažu da je bila vanvremenska.

Pročitajte: Goca Šaulić iskrena! „Pevači prave grešku što imitiraju Šabana! Moj Šaban je imao ceo orkestar u grlu, takav se više neće roditi!”

Ljubavna priča Goce i Šabana Šaulića

Foto: Ivan Vučićević

Goca i Šaban delili su život više od četiri decenije, a on je mnogo puta istakao da bez nje ništa ne bi bilo isto i da joj duguje ogromnu zahvalnost za postignuća u životu.Par se jednom umalo i razveo, premda u prvim godinama braka, a kralj folka je u nekoliko navrata prepričavao ovaj događaj na šaljiv i duhovit način.

– Ja sam mnogo voleo kafanu. Po tri dana sam znao da sa društvom budem tamo bez prestanka. Gordana je to trpela, ali je jednog dana odlučila da se razvede. Došao sam kući pijan i ona mi je dala papir za razvod. Iz besa sam ga potpisao, a zapravo nisam ni znao u tom trenutku šta sam zaista uradio – rekao je svojevremeno Šaban.

Pročitajte: Sreća i tuga u isti mah – Šaban Šaulić nije dočekao radosnu vest koja je stigla u njegovu porodicu

Ljubavna priča Goce i Šabana Šaulića

Foto: Ivan Vučićević

Ljubavna priča Goce i Šabana Šaulića je i te nedaće pobedila,te su oni izdržili razdvojeni manje od 20 dana, a vremenom su naučili da tolerišu i razumeju nedostatke i mane jedno drugog i funkcionišu u skladu koji je potrajao do poslednjeg trenutka, uprkos povremenim trzavicama i spekulacijama o neslaganju.

Neposredno pre teške saobraćajne nesreće u kojoj je izgubio život, legenda folk muzike i javno se zahvalio svojoj supruzi na svim lepim trenucima u životu, čestitavši joj pritom 43. godišnjicu braka koju su proslavili u Briselu sa unukom Lukom Adžićem koji tada tamo igrao fudbal.

Ljubavna priča Goce i Šabana Šaulića

Foto: Instagram

– Prošle su 43 godine otkako moju supruga Goca i ja delimo dobro i zlo, i jedno drugom smo najveća životna podrška… Hvala Gordani za sve lepe dane i godine, a hvala i mom unuku Luki, njegovom drugu i saigraču Ivanu, kao i našem kumu Bobiju sa kojima smo proslavili ovaj lep datum – napisao je Šaban na svom Instagram profilu.

Svoju ljubav prema supruzi on je opevao i u pesmama, a album “Kafanska noć” posvetio je njoj, kao i čuvenu pesmu “Gordana”. “Uvek te nosim u srcu svom, ja čuvam tebe i topli dom”, pevao je Šaban u toj čuvenoj ljubavnoj pesmi, a upravo je to i živeo na javi.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković