Vila Duška i Karleuše odiše luksuzom
Svet

October 6, 2022 14:00

By

Vest je odjeknula, Karleuša ima novog dečka: Bio je uporan, Atinu i Niku obožava (foto)

Ljubavna priča Jelene i Duška bila je jedna od najlepših

Godine 2006. bilo je turbuletno – svi mediji utrkivali su se ko će prvi objaviti vest da Jelena Karleuša ima novog dečka. Nekoliko meseci posle okončanja kratke veze sa jednim biznismenom, pop diva se zaljubila u mladog fudbalera koji je tada igrao za francuski klub „Sošo“. Da sve bude još lepše, Duško Tošić, o kome je reč, bio je i njen veliki fan. A bio je i uporan…

Pročitajte: Duško Tošić priznao da očekuje sina – Ne bih se razočarao i da je treće dete devojčica

Slika Jelene i Duška

Ata images

Ljubavna priča Jelene i Duška počela je pre 15 godina, ovako su izgledali mladi i zaljubljeni

Dugo je pokušavao da dopre do njenog srca: slao joj je poruke, cveće, pozive na večeru… Na jedan je odgovorila, i to je bio, fudbalskim žargonom rečeno, pun pogodak. Venčali su se dve godine kasnije, dobili dve ćerke, zajedno prolazili kroz brojna iskušenja i dokazali da ljubav na kraju uvek pobeđuje.

Pročitajte: Novi udarac za Duška – U jeku priča o razvodu, Karleuša iznenadila vestima – Rekla sam DA

Foto: ATA images

Na društvenim mrežama pre nekoliko godina pojavila se i jedna fotografija iz 2006, kada je priča zapravo počela. Pošto su vrlo brzo shvatili da su jedno za drugo, Jelena nije gubila vreme, pa je zgodnog sportistu te večeri upoznala sa porodicom. Mnogi kažu da su se tada verili.

Pročitajte: Jelena Karleuša isprozivala poznate dame – Zanemećete kada vidite ko se sve našao na meti njenih kritika

Sve im se isplatilo i pozlatilo

Da su oboje napravili dobar ljubavni izbor, pokazali su i svojim postupcima. Jelena je koristila svaku priliku da skokne do Francuske, gde je Tošić igrao, i prati njegove mečeve. Ni njemu nije bilo teško da svrati do Beograda kako bi se makar nakratko video sa velikom muzičkom zvezdom.

‒ Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao. I nije odustao. Od njegovih prijatelja saznala sam da je bio moj veliki obožavalac i da je, kao klinac, celu sobu izlepio mojim posterima. Ja sam bila njegova životna želja. Isterao je svoje – otkrila je Karleuša jednom prilikom, pisao je portal Hello! svojevremeno.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram Screenshot