Novi dečko Anđele Đuričić
Svet

March 21, 2023 13:17

By

Slavnić nije jedini, Anđela bila u vezi i sa ovim matorcem: Stariji je i od Zvezdana

Ljubavni život Anđele Đuričić bio je buran

Kako piše Republika, Anđelu Đuričić je otac, kada je bila jedva punoletna, navodno, mesec dana držao zaključanu u kući. A, sve to učinio je kako bi je sprečio da se viđa sa bogatim Rusom, koji je bio znatno stariji od nje.

Pročitajte: Bivši dečko Anđele Đuričić ulazi u Zadrugu – Ono što je rekao o njoj će vas šokirati 

Instagramm printscreen

– Anđela je volela da se kreće s drugaricama po elitnim delovima Crne Gore. Imala je takvo društvo, sve mlade, lepe i zgodne devojke koje su od malih nogu učene da treba da jure novac i moć. Stalno su visile u Porto Montenegru, gde su samo stranci i bogataši. One su po društvenim mrežama gledale razne starlete i pevačice i shvatile su gde treba da se kreću da bi upecale lovatore – tvrdi prijateljica porodice Đuričić, otkrivajući kakav je bio ljubavni život Anđele Đuričić.

Pročitajte: Isplivala ružna prošlost Ane Ćurčić – Sve što je pripisivala Zvezdanu, radila je ona 

Youtube printscreen

– Uvukle su i Anđelu u tu priču jer je i ona sama bila imućna, pa je mogla da ih isprati. Visile su tamo 24 časa. Preko plaža, restorana i kafića. Svuda gde su mogle nekoga da sretnu. Ma svi su znali kakve su to devojke i čemu streme. Dok su se one opušteno šetkale, neko je stalno obaveštavao Anđeline roditelje šta se dešava – priča ona, pa nastavlja:

Pročitajte: Skandal za skandalom – Anđela Đuričić koristi telefon u Zadruzi, sada je sve jasno VIDEO 

Anđela Đuričić

Ata images

– Kada su prevazišle kafiće, zašle su i u hotele. U jednom popularnom spa-centru upoznala je jednog Rusa, milionera koji tu ima kuću. Imao je mnogo para. Jedini problem bile su njegove godine. On je bio stariji i od Zvezdana. Viđali su se javno. Ljubakali su se pred svima. Kada je njen tata Veliša to saznao, našao je Rusa i malo je falilo da ga prebije. Anđelu je zaključao u kuću i nije joj dao nigde da izlazi. Bila je bukvalno vezana. Nije imala telefon. Kada mu se zaklela da neće više da vidi dedu Rusa, Veliša je rešio da je pusti – tvrdi za Republiku odlično obavešteni izvor.

Pročitajte: Zvezdana hapse u Zadruzi – Anđelini roditelji podneli krivičnu prijavu zbog nasilja nad njom 

Printscreen

– Ona je bila u ozbiljnoj depresiji, išla je i kod psihijatra u to vreme. Nakon toga zaista se držala dobro i nije imala nijedan kiks. Sve dok se nije pojavio Zvezdan. Sada njena porodica ponovo preživljava pakao koji su preživeli kada je bila s Rusom. Njen tata je van sebe, on ponekad izgovara reči i koje ne misli. „Bolje da sam je tada prebio, barem sada ne bi ponovila istu grešku kao s prokletim Rusom. Kada bude izašla iz ‘Zadruge’, ima da je zatvorim u podrum i neću je nikad pustiti. Ta luda ženska glava se nikada neće opametiti,” izjavio je on u žaru besa i ljutnje jer Anđela ponavlja stare greške.

Pročitajte: Anđelu će ovo dokrajčiti – Zvezdan ima sina od godinu dana, ljubavnicu maltretirao i pretio joj 

Bivši dečko Anđele Đuričić

Ata images

Po svemu sudeći, ljubavni život Anđele Đuričić bio je buran, a njeni roditelji, za koje svi tvrde da su divni ljudi, trude se da ćerku svim silama vrate na pravi put. A, kakve će mere preduzeti kada ona izađe iz Zadruge, možete pročitati OVDE.

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: ATA IMAGES, TV PRINTSCREEN