Pomirenje Saleta i Jovane
Svet

1 јуна, 2023 11:40

By

Sale Tropiko je prošlost: Jovana otkrila s kim uspostavlja ljubavni odnos, bivšeg je već prebolela

Ljubavni život Jovane Pajić više nije tajna

Pevačica Jovana Pajić poslednjih nekoliko godina se sve ređe pojavljuje u medijima, a otkad se razvela od Saleta Tropika, skoro da je i ne viđamo, a ona je sada za Kurir televiziju objasnila i zašto je to tako.

Pročitajte Razbolela se nakon razvoda, evo šta joj je urađeno – Jovana Pajić otkriva surovu istinu o bivšem mužu 

Ljubavni život Jovane Pajić

Rajko Ristić

– Pa nije to u zadnjem periodu, tako je ceo život. To je put koji meni prija. Znam da je to neizbežno, svesna sam da nije moguće ne postojati, a postojati. Jednostavno nisam taj tip koji preterano voli da postoji, osim kada nije bitan razlog za to, kao što su promocije ili neko pametno saopštenje oko mog posla, ali i generalno za moj lik i delo. Generalno radim pa radim, a kada budem imala nešto s čim mogu da se pohvalim, tada ću se i pojaviti – rekla je pevačica.

Ljubavni život Jovane Pajić je ono što sve najviše zanima, a ona na tu temu, kako kaže, nema novosti, a nema ništa ni od pomirenja sa Saletom.

Pročitajte  Oglasile se Jovana Pajić i Marija Šerifović, romantične fotografije preplavile Instagram – Našu ljubav nećete uništiti

Ljubavni život Jovane Pajić

Rajko Ristić

– Prvenstveno uspostavljam ljubavni odnos sa sobom, nemam ništa da saopštim ili prijavim. Takve stvari se ne planiraju, kada se oporavimo i dođemo sebi, onako postanemo zadovoljni našim životom, onda to u životu i dođe. Uopšte ne razmišljam u tom pravcu, posvećena sam sebi i deci. To je proces koji je neminovan, mora da prođe vreme i da se radi na sebi. Prevazišla sam taj događaj kao takav, doduše nikada neću prevazići to što se dogodilo u mom životu.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ