Ljubavni život Lepe Brene svet novine svet portal
Svet

June 23, 2024 19:30

By

Pre Bobe njega je Brena ljubila: Posvetila mu je i jedan od svojih najvećih hitova

Ljubavni život Lepe Brene za javnost je oduvek bio misterija

Lepa Brena i Boba Živojinović su preko tri decenije u braku koji je oduvek važio za stabilan. Do nedavno su svi mislili da je jedini muškarac za koga se znalo da je voleo najveću balkansku zvezdu, bio njen suprug Boba.

Ljubavni život Lepe Brene svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni život Lepe Brene – Pre Bobe je volela njega

Međutim, dečko Lepe Brene pre Bobe bio je čovek, kome je posvetila svoj veliki hit. Ljubavni život Lepe Brene za mnoge je nepoznanica i o njemu se vrlo malo zna, ali srce joj je bar na neko vreme osvojio je Mirko Krlić.

Znajući za to, kompozitor Zoran Vasilić “Miki, Mićo” napisao je i predložio Breni da je posluša. Lepa Brena je bez razmišljanja prihvatila pesmu, koja je danas njen veliki hit i sa njom se prijavila za “Pesmu Evrovizije”.

1985. godine Brenina i Mirkova veza je išla u dobrom smeru i mnogi su očekivali da će baš sa njim da se skrasi i da stane na ludi kamen. U to vreme Mirko je bio voditelj i urednik političkog i opšte-društvenog sadržaja, a o ljubavi sa Brenom pričao je ovako:

Ljubavni život Lepe Brene svet novine svet portal

youtube printscreen

“Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Sada je to već prošlost, a mi smo samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebalo da se uda za mene, mogu samo reći da je sve to mašta i nečije lepe želje. Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj”, pričao je tada o njihovom odnosu Mirko za “Yugopapir” i dodao je da ga nije iznenadilo što se Brena udala za Bobu, jer je već duže vreme planirala da zasnuje porodicu.”

Pročitajte Najveća je sreća kad čujete da stiže unuče – Lepa Brena otkrila detalje iz privatnog života

“Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala. Nikada neću zaboraviti kako je umela da bude tužna kada je ostajala sama u hotelskoj sobi.”

Ljubavni život Lepe Brene svet novine svet portal

Rajko Ristić

“Teško je podnosila usamljenost, jer majka i otac su joj bili u Brčkom, a ona ovde sama. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: “Breno, spremi se, putujemo za Brčko!” Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni Fiat kupe, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni”, rekao je Krlić i dodao:

“Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino bi se lice ozarilo. Tu bi jedno kraće vreme bila sa svojima, a posle bismo se opet vratili u Zrenjanin, gde je morala da peva, jer gosti su dolazili u Vojvodinu najviše zbog nje.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić, youtube printscreen