Zvezdan Slavnić progovorio
Svet

February 17, 2023 15:34

By

Šok tvrdnja bivše Zadrugarke: Zvezdan voli muškarce, evo s kim se sve pipkao

Ljubavni život Zvezdana Slavnića će mnoge šokirati

Dok u Zadruzi svaki dan vlada neizvesnost oko toga da li će sin slavnog Moke završiti sa bivšom suprugom Anom, ili sa ljubavnicom Anđelom, bivša zadrugarka Vesna Rivas tvrdi da ljubavni život Zvezdana Slavnića uopšte nije tako jednostavan. Ona je šokirala tvrdnjama da Slavnić ima sklonosti ka muškom polu.

Pročitajte: Isplivala prošlost Ane Ćurčić – Nije baš tako divna kao što se predstavlja, bila je i u sukobu sa zakonom

vesna rivas

Rajko Ristić

– On je jedna prefinjena, krimogena faca. Činjenica je da može u afektu sve da uradi, ali je i prefinjen. Tek će otvarati svoje ličnosti. Ne znam da li ste primetili na poslednjoj žurci, on je samo grlio, milovao, pipkao muškarce. Željan je ljubavi, traži ljubav. On je energetski vampir. Nikad ga nisam videla srećnijeg nego na žurci. Brendon skida bubicu, a ovaj njega zagrli, pa štipnu, pa za g*zu. Samo vratite film ono natezanje sa Carem, Car se us*o – rekla je Rivasova.

Pročitajte: Tragedija u domu Slavnića – Zvezdanova majka se bori za život 

Printscreen

Vesna je potom istakla da, kada je ljubavni život Zvezdana Slavnića u pitanju očekuje da će do kraja rijaltiija on ući u vezu sa muškarcem.

– Šou je počeo. On sebi već rezerviše sedmicu i osmicu, znači spreman je da uradi nešto zbog čega neće smeti na ulicu. On i nema gde da ode. On je željan ljubavi, nema veze da li sa muškarcem ili ženom. To je ono sledeće što čekam da pokaže Zvezdan. Čekam da krene neko od ovih dečaka, evo Brenda malo sa perikama, da bude okidač za to. On misli: “sve je rijaliti, sve mi se može, frajer sam”, ali Ana mu smeta, ona ga blokira – rekla je Vesna Rivas za “Estradu bum”.

 

IZVOR: ESTRADA BUM

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES