Sin Miroslava Ilića svet novine svet portal
ŠOK!

June 10, 2022 09:10

By

Gordana zvala ljubavnicu Miroslava Ilića i žestoko je izvređala: Mira Antonović u šoku zbog pretnji koje je dobila

Ljubavnica Miroslava Ilića otkrila detalje šok razgovora s Gordanom 

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica folkera Miroslava Ilića, godinama tvrdi da je on otac njenog sina Devina, što je nedavno potvrdio i sud. Ipak, nakon presude strasti se ne smiruju pa iznova i iznova isplivavaju detalji iz prošlosti.

Pročitajte: Mirjana Antonović u očajnom stanju – Suđenje sa Miroslavom odrazilo se na njen izgled i zdravlje (FOTO)

FOTO: Ata Images

Ljubavnica Miroslava Ilića do detalja opisala razgovor sa Miroslavovom ženom Gordanom

U knjizi “Ovo malo istine” Mirjana Antonović se, između ostalog, prisetila i prvog razgovora sa Gordanom Ilić, pevačevom ženom.

– U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajemo prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku. “Mirjam Antonović ovde, izvolite”, rekla sam. “A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!”, siktala je u slušalicu – napisala je Mirjana, piše “Hello!”

Pročitajte: Godine tuge i obmana – Slomljenja Gordana Ilić donela odluku nakon presude. Evo da li je i dalje uz Miroslava

Supruga Miroslava Ilića

Bojan Vuković

– “Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom“, rekla sam mirnim tonom i pribrano. “Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!”. “Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!”. Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava – zaključila je bila Mirjana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata Images