svet

January 17, 2016 09:47

By

Ljubomir Perućica se oglasio povodom Aleksandrine veze sa Filipom

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica
Kao bomba odjeknula je vest da je zvezda „Granda“ Aleksandra Prijović započela romansu sa Filipom Živojinovićem, pastorkom Lepe Brene.

To saznanje pevačicinog bivšeg dečka Ljubomira Perućicu nije nimalo potreslo. Štaviše, on im je poželeo sreću u novoj vezi.

“Smatram da je mnogo lakše da prođeš kroz težak period ako imaš nekog pored sebe, a njoj je verovatno odgovaralo da to bude tako”, rekao je za “Alo!” Perućica i dodao da mu se dopada zamena.

“Nemam problem s tim što je našla novog dečka tako brzo. On je dobar momak, lep je momak. Ja sam njemu i njoj poželeo sve najlepše, da se vole, da imaju sreće u ljubavi, da im to potraje”, iskren je pevač.

aleksandra prijovic filip zivojinovic insragram

A na pitanje da li je i on poput Prijovićeve posegao za sličnom metodom kojom bi se utešio nakon raskida, Ljuba odgovara:

“Ja sad uživam u nekim drugim stvarima, u pesmama, u muzici, malo se više bavim svojom karijerom i ovako mi je odlično.”

Podsećamo, pre mesec dana Aleksandra i Ljubomir stavili su tačku na dvogodišnju emotivnu vezu. Iako je Aleksandra govorila za medije da joj je teško zbog raskida, brzo je pronašla utehu u sinu bivšeg tenisera Bobe Živojinovića. Oni rado kače zajedničke fotografije na društvene mreže i svima pokazuju koliko uživaju jedno u drugom.

IZVOR: Alo.rs

FOTO: promo; filip živojinović/instagram