Scandal

1 Novembra, 2020 18:00

Ljubomorne kolege hoće da je UNIŠTE! Smeštaju SPLETKE Jovani Joksimović!

Pakosne, ljubomorne i zlobne kolege nameravaju da unište Jovanu Joksimović, piše tabloid SCANDAL!

 Mnogi Jovani ne praštaju hrabrost, stručnost i nezavisnost!

Već nekoliko dana po internetu kruže komentari ispod tekstova o voditeljki koji nisu nimalo naivni. Između ostalog pišu: ‘Zapamti to što si radila jer više nećeš! Mi ćemo se potruditi da se nigde više ne zaposliš!’, ‘Tek te čeka pakao od problema, a na posao voditeljke možeš da zaboraviš, sada te čekaju samo opasne afere!’, stoji u komentarima zlih ljudi koji su jedva čekali da Jovana ostane bez posla!

A kako SCANDAL! još saznaje, nekoliko njih sprema se da joj podmetne još neke spletke, a sve samo zato što je Jovana samostalna, sposobna, vredna, pametna, lepa, zgodna, drži do sebe i uz to je stručna i nezavisna! A da ne govorimo o tome koliko ih boli što je srećno udata za Željka Joksimovića koji je takođe uspešan i ostvaren i sa kojim ima troje divne dece! Drugim rečima udaraju na nju ni krivu ni dužnu samo da bi je bar nervirali ako ništa drugo!

– Jovana se ne obazire na zlobnike, ali nema smisla da je toliko pljuju samo zato što je najbolja! To je činjenica koja neke neostvarene kompleksaše dovodi do ludila. Njima najviše smeta što se Jovanina reč daleko čuje. Ona uliva poverenje narodu jer nema dlake na jeziku. Podjednako oštro obraća se i političarima, i pevačima, glumcima, sportistima… Žena je prosto profesionalac, a to boli one koji to nisu i nikad neće biti – objašnjava izvor i dodaje:

Kada je nedavno otišla s Prve, mnogi od njih su likovali, a ne bi me čudilo ni da su malo kumovali tome. Ne biste verovali na šta su sve spremni… Još sad kad su čuli da televizija Jovaninog muža može da dobije nacionalnu frekvenciju, pali su u očaj, pa smišljaju nove spletke. Jovana na to ne obraća pažnju, ali verujem da i njoj nekad pukne film, što je i normalno. Ne daju joj mira, a ona nikog i ne pominje – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ/ ATA IMAGES