Scandal

28 Avgusta, 2020 22:00

LJUBOMORNE SCENE U HURGADI! Nino napao Teodoru:„S kim dopisuješ?! Ne ispuštaš telefon iz ruku!”

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Teodora Džehverović i njen dečko Nino Čelebić letovali su u Hurgadi, međutim, idilični odmor pokvarile su ljubomorne scene koje košarkaš konstantno pravi pevačici!

Košarkaš pozeleneo od besa!

Prema rečima našeg izvora sa lica mesta, Nino je uvrteo sebi u glavu da Teodoru sve vreme muvaju i napadaju drugi frajeri preko poruka, pa sve vreme proverava da li im pevačica odgovara!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана

Kako Teodora uzme telefon u ruke, Nino pozeleni od besa! Stalno joj zvoca: Ko ti sad piše?! S kim se ti to dopisuješ?! Ko ti to stalno piše – prepričava izvor sa lica mesta i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана

Imate i slike gde se vidi da ona drži telefon, a on ide za njom i samo kefće… Uspeo sam da ih slikam na bazenu s leđa. Mada mi nije jasan taj dečko. Normalno je da Teodora ima fanove i obožavatelje i da joj konstantno pišu. Em je lepa i zgodna, em je uspešna, svi sad otkidaju na njene pesme. A Nino, baš je pritegao, kao da je žicu digao oko nje. E sad, da li će Teodora to trpeti, videćemo. A i Nino se baš zaljubio, neće da je izgubi, međutim, treba da se opusti. Vidi se da ga Teodora voli i da mu je verna – završava izvor za tabloid SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES