Svet

10 Oktobra, 2020 16:00

NOVA Ljupka, ali MUŠKA! Kaći Grujić BIVŠI UNIŠTIO auto!

Katarini Grujić bivši dečko uništio je automobil. Karoseriju njenog četvorotočkaša, zasad zvanično nepoznata osoba izgrebala je ključevima celom dužinom, zbog čega je pevačica slučaj prijavila policiji.

Kaća nema dokaze, ali sumnja!

Ona je imala nastup u Beču, gde su je obavestili šta se desilo, a da zlo bude veće, i pauk joj je odneo automobil, iako je bila parkirana ispred svoje kuće.
“Kaća je imala uspešan vikend u Beču i kada su joj javili da joj je neko uništio auto, koji je bio parkiran ispred njene kapije, te da joj je posle toga Parking servis odneo auto, mislila je da se neko šali sa njom. Međutim kad su joj poslali sliku njenog ljubimca, pritisak joj se digao na 200! Baš je popi*dela! Kad se malo primirila počela je da mozga ko bi tako nešto mogao da uradi, I sva razmišljanja su vodila ka jednom bivšem dečku, koji po svemu sudeći nije mogao da preboli što ga je ostavila. Počela je da sklapa kockice. Iako je slučaj prijavljen policiji, ona nije nikog imenovala jer nema dokaze. Rečeno joj je da će se skinuti snimci sa nadzornih kamera, ali tu neće biti puno pomoći jer sigurno nije došao on do njene kuće i grebao kola. Bar danas može svako nekom naloženom klincu da da 20, 30 evra i taj će sve da uradi. Šta mu je to, pet minuta posla. Fazon kapuljača, maska, svejedno i ćao. Niti će njega uhvatiti, niti naručioca. Kaća je besna ko ris, ako se ne bude smirila, verujem da haos može da nastane, jer ovo što joj je uradio je onako, što bi se reklo baš džukački”, zaključuje pevačicina prijateljica za SVET,


Kaća nije htela previše da komentariše ovu temu dok je istraga u toku.
“Savet mu je da ode sam u policijsku stanicu Voždovac i sam se prijavi”

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET I PRINTSCREEN