Star

11 Maja, 2021 15:00

LOM NA IMANJU! Kristijan Golubović NASRNUO na Necu! Krv LILA na sve strane!

Nakon sukoba sa Minom Vrbaški, Kristijan Golubović je fizički nasrnuo na Nenada Lazića Necu i na silu ga izbacio iz paba, a sve zbog sumnje da mu je ukrao kačkavalj.

Nakon okršaja Neca napustio Zadrugu!

Iako se Neca kleo Kristijanu u mrtvog brata da on nije ukrao kačkavalj, Golubović je izgubio strpljenje, ščepao je Lazića za vrat i izbacio ga napolje, a od siline kojom je zalupio razbilo se staklo na vratima. Ovaj postupak dotukao je Lazića kome je nakon ovog okršaja pozlilo i hitno je izveden iz Zadruge kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć.

Povodom ovog incidenta oglasio se brat Nenada Lazić, Peca koji je putem svog Instagrama nazvao Golubovića nasilnikom i kriminalcem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Predrag Lazic (@iampecaa)

Ovako reaguje jedan nasilnik i kriminalac zbog gaude koja je ‘ukradena’. Bravo, Kristijane Goluboviću, pokazao si ko si i šta si i da sva bogatstva o kojima ti pričaš u stvari vrede kao ‘ukradena’ gauda. Nikad nisam čuo kako mi brat cvili i kako ga neko maltretira, a on je za mene večeras ispao heroj, jer je smeo da ti kaže sve u lice. Kao što svi odavno znamo, pravi kriminalci su odavno pokojni, a ti si uvek bio šarlatan i potrčko istih. Neco, ostani jak, ljubi te brat – napisao je Peca Lazić.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ