Turneja Dragane Mirković
Svet

6 маја, 2023 12:30

By

Lošim vestima nema kraja: Dragana Mirković otkazala sve nastupe, porodica je uz nju

Turneja Dragane Mirković otkazana je

O Srbiji se poslednjih dana pišu samo tragične vesti. Dva nezapamćena masakra dogodila su se u razmaku od svega 40 sati, a čitav svet zanemeo je pred tragedijama koje su zadesile našu zemlju.

Pročitajte: Nezapamćeni krvavi pir – U masakru u školi na Vračaru ubijena ćerka poznatog odbojkaša FOTO

Turneja Dragane Mirković

Ata images

Brojne poznate ličnosti u neverici su primile vest o nezapamćenoj situaciji koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru. Poruke podrške, apeli i pomoć stižu iz svih sfera javnog života, a vest o ovoj tragediji stigla je i do daleke Australije u kojoj se nalazi legendarna pevačica, Dragana Mirković.

Pročitajte: U korak sa estetskim operacijama – Dragana Mirković više ne liči na sebe, mnogi kažu da se upropastila FOTO

Turneja Dragane Mirković

Ata images

Iako ju je publika u zemlji kengura željno očekivala čemu svedoči ogromna posećenost koja je oborila sve rekorde, zbog užasnih vesti o pogibiji osmoro mališana i radnika obezbeđenja pomenute obrazovne ustanove, turneja Dragane Mirković prekinuta je i otkazana su poslednja dva koncerta u Melburnu i Pertu, iako su bili nedeljama unapred rasprodati.

Pročitajte: Dragana Mirković doživela saobraćajnu nezgodu – Hitno mora na operaciju kako bi ponovo hodala

Turneja Dragane Mirković

Rajko Ristić

Iako sam trenutno daleko fizički, mislima sam neprekidno sa ljudima koji pate u mojoj otadžbini. Užasne vesti o masakru su me jako pogodile. Duboko sam potresena ovom tragedijom. Nemam snage da pevam i zabavljam moju publiku ovde na petom kontinentu, a znam da je moja zemlja i moj narod u šoku i suzama. Sad nije vreme za pesmu. Dolazim ubrzo u Srbiju – za „Kurir“ je rekla je neutešna Dragana Mirković kroz suze i izjavila saučešće porodicama nastradalih:

Pročitajte: Zar ovo da im priredi – Fanovi Dragane Mirković ostali šokirani njenim ponašanjem VIDEO

Turneja Dragane Mirković

Instagram

Moje najiskrenije saučešće i molitve upućeni su porodicama poginule dece i radnika škole. Počivajte u miru anđeli – napisala je pevačica na „Instagramu“.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images