svet

September 3, 2015 23:01

By

Lud, zbunjen, bez normalnog: Milan tuži Seve jer je sina upisala u vrtić?!

milan i severina

Srpski kralj bakra, Milan Popović (49) tužio je Severinu Vučković (43) jer je njihovog sina Aleksandra (3) upisala u vrtić, a da se pre toga nije konsultovala sa njim niti ga je o tome obavestila, prenosi portal net.hr

Bivši par ukopšte ne kontaktira, a sve što je vezano za sina dogovaraju njihovi pravni zastupnici. Severina je Aleksandra upisala u privatni vrtić na Kaptolu nedaleko od svog stana, kao i Milanove kuće u Zagrebu.

Vrtić košta 3000 kuna mesečno što je blizu 400 evra, od čega Grad plaća nešto manje od pola sume. Ima bazen, park, slanu sobu, a deca u njemu uče engleski. Milan je zabranio advokatima da daju izjave jer je zaključio da to nije dobro za dečaka.

Na zagrebačkom Opštinskom sudu Seve i Milana još čekaju dva spora koje je preduzetnik pokrenuo u mesec dana.

Najpre je tražio da sina viđa češće, dva puta po pet dana u mesecu, a u drugoj tužbi traži da Aleksandar živi sa njim i da mu Seve plaća 460 evra alimentacije.

Majka bi u tom slučaju Aleksandra mogla da viđa svake druge nedelje od srede do nedelje. Sud je odlučio da spoji te dve tužbe u jednu, a novo ročište još nije zakazano.

IZVOR: net.hr/alo.rs

FOTO: svet/arhiva