Star

3 Septembra, 2021 15:01

Ludilo u rijalitiju već krenulo! Zoki Šumadinac došao sa TRUBAČIMA, a Miki iznerviran i besan!

Zadrugari već uveliko pristižu u karantin pre početak pete sezone, a danas je Zoki Šumadinac došao sa trubačima, dok je Mili Đuričić video bio iznerviran i besan na ulasku.

Zoki Šumadinac došao sa TRUBAČIMA!

Za samo dva dana počinje peta sezona rijalitija „Zadruga”, a nakon što su budući stanari Bele kuće juče u jednoj poliklinici obavili obavezan sistematski pregled pred ulazak, danas pristižu u karantin. Zoki Šumadinac je veliku pažnju privukao kada je tokom dolaska u karantin počeo da se veseli uz trubače. Zoki je pevao i čašćavao muzičare i napravio atmosferu za pamćenje, a pridružio mu se i Davor Lazić, koji tvrdi da je polubrat Darka Lazića, piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo)

Miroslav Miki Đuričić još jedan je od “povratnika“ u Beloj kući, a danas je kao i ostali zadrugari pristigao u karantin pred početak “Zadruge 5“. Međutim, Miki nije bio standardno dobrog raspoloženja, već je bio vidno neraspoložen, piše Pink.rs.

Đuričić je vidno besan izašao iz kola i zalupio vratima, sa medijima nije želeo da razgovara, dok mu se na licu ocrtavala nervoza. Kako je došao sam, moguće je da su neraspoloženje i tuga kojom odiše pčelar iz Kupinova izazvani time što je od supruge Angeline i jednogodišnja ćerkica Dunje morao da se odvoji.

Među prvima su u karantin pristigli: MC Damiro, Luka Radivojević, Dino Dizdarević, Sanja Grujić, Olga Marketić, Sandra Čaprić, Irma Serjanić, Miki Đuričić, Marijana Zonjić…

FOTO: RAJKO RISTIĆ