svet

July 24, 2019 19:00

By

Luka Lazukić odbija da vidi ćerku! Provodi se i pijanči po kafanama

Luka Lazukić, još uvek zvanični suprug Nataše Bekvalac, prijavio je u maju Centru za socijalni rad tešku operaciju kičme, zbog čega privremeno neće biti u stanju da dolazi i viđa Katju koje je dobio s pevačicom.


Kako esaznaje Kurir Stars, IT stručnjak je Centru za socijalni rad u Novom Sadu, gde je sredom po sudskoj odluci viđao dete, prijavio tešku operaciju kičme, zbog čega navodno nije u stanju da putuje i dolazi iz Beograda u glavni grad Vojvodine jednom nedeljno.

“Pošto Lukina zabrana prilaska i telefoniranja Nataši nije istekla, on bi se i dalje po pravilu jednom nedeljno sastajao s ćerkom. Međutim, uskoro se navršava treći mesec otkako nije ni video ni čuo naslednicu koju je dobio s pevačicom. On je obavestio socijalne radnike da ima zdravstveni problem koji ga sprečava da dolazi u Novi Sad. Za to vreme nijednom nije čak ni pozvao telefonom da pita kako mu je dete i treba li mu nešto. Iako zakonski nema obavezu da mesečno plaća alimentaciju jer je razvod u procesu, on bi kao svaki savestan otac trebalo da ima moralnu obavezu prema ćerki. Srećom, pa Bekvalčeva radi i ima mogućnost za normalno odgajanje dece“, otkriva  obavešten izvor.

Uprkos činjenici da je navodno imao, kako je rekao, tešku operaciju, Lazukić je nedavno viđen kako se provodi na Egzitu.

S društvom se provodio u Novom Sadu. Proveo je jedan, ali vredan dan. Igrao je, đuskao, pio i provodio se. Takođe, svakodnevno obilazi kafiće na Dorćolu kod svojih prijatelja i vozi se motorom. Na slikama i snimcima ne izgleda kao da je tek operisan jer se normalno kreće i ponaša“, završava izvor.

 

AUTOR: svet

FOTO: svet