scandal

August 27, 2019 22:30

By

Lukas napada Brenu: IZ ŠUME POBEGLA JE TETA, TO JE NAŠA TREĆEDOBNA ŠTRUMPFETA!


Aca Lukas ne prestaje da piše brutalne uvrede na račun koleginice i bivše prijateljice Lepe Brene, koju je sada nazvao “trećedobnom Štrumpfetom”. Ovim je pevač hteo da poruči najvećoj jugoslovenskoj zvezdi da je ostarila i da je njen izgled smešan!

Na sve ovo, Lukas je dodao i da Brena u svom sadašnjem stajlingu podseća na Jelenu Karleušu, sa kojom je takođe zaratio putem društvenih mreža. Aca je najpre u subotu uveče, posle koncerta na “Mjuzik viku”, na kojem su oboje nastupali, uputio uvredljive komentare Lepoj Breni putem Instagrama.

To mu izgleda nije bilo dovoljno, pa je u sličnom tonu nastavio i u nedelju, s tim što je prešao da piše komentare na profilima drugih korisnika.

– Je l’ ovo JK (Jelena Karleuša) ili JF (Jahić Fahreta, prim. aut.)? – pitao je Lukas ispod fotografije na kojoj je Brena u belom kostimu sa zavezanom kosom, a potom nastavio da ismeva koleginicu.

– Nego, moj Andrej gleda Instagram i pita me: “Ćale, je l’ ovo JK? Ne zna on! A u trenutku se učinilo i meni. Pa rekoh da pitam. Mislim da nije ni jedno ni drugo! A odgovor je: “Nit je JK, niti JF, a nisu ni labudovi, već iz šume pobegla je teta, to je naša trećedobna Štrumpfeta! – napisao je revoltirani Aca.

Zanimljivo je da Lukasove uvrede u kojima je pisao da je Lepa Brena “protuva istrošena”, kao i da je njen koncert “cirkus”, na Instagramu lajkovala i zvezda “Granda” Aleksandra Bursać, ali se brzo pokajala.

– Povodom natpisa koji su se pojavili na pojedinim portalima kako sam navodno stala na nečiju stranu, želim da pojasnim o čemu je reč. Dakle, nisam bila upućena u pozadinu priče i nije mi bila namera da stanem na nečiju stranu, a posebno ne da učestvujem u bilo čemu negativnom prema Lepoj Breni – napisala je ona.

https://svet-scandal.rs/vesti/aca-lukas-usao-u-rat-sa-breninim-fanovima-grdobo-jedna-nikada-ne-napadam-prvi-bez-razloga/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević, instagram