Star

November 16, 2020 17:50

By

Lukas o DUGU od 80.000 evra! „Pare neću dati po cenu života, makar me UBILI!”

Na vratima stana Ace Lukasa prošle nedelje pojavili su se izvršitelji kako bi mu zaplenili imovinu zbog navodnog duga od 80.000 evra!

Ne da više ni dinar!

Naime, pevač je pre četiri godine izgubio parnicu sa jednim biznismenom, a Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj Lukas mora da isplati dug od 80.000 evra i da plati sudske troškove od 300.000 dinara. Međutim, Lukas ne da pare ni za živu glavu, jer tvrdi da je taj dug već vratio, ali za to nema napismen dokaz!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Niko nas nije vukao za uši da idemo kod zelenaša, sami smo otišli. Ja sam se s tim čovekom poznavao, pre mnogo godina od njega sam uzeo 40.000 jer sam se kockao. Javno sada govorim da sam uzeo na kamatu. Uzeo sam 40.000 i za 10 meseci je trebalo da vratim 80.000. Otišli smo da overimo to u sudu tako što sam napisao da sam uzeo 80.000 koje treba za 10 meseci da vratim, jer je bilo protivzakonito da napišem da sam uzeo 40, a da vraćam 80. Ja sam taj novac vratio! Posle dve godine su naši odnosi zahladneli, i ubrzo sam saznao iz novina da je on mene tužio. Ja te pare neću dati po cenu života, jer sam ih vratio. Neću dati, pa makar me ubili – izjavio je Lukas.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Kako saznajemo od njegovih komšija, pevač u poslednje vreme skoro da ne izlazi iz stana, a mnogi pretpostavljaju da se plaši kamataša.

Lukas je pre stalno negde išao, a sada vidim da mu je automobil nekad i po tri dana na istom mestu. Znam da je imao frku, bili izvršitelji i Hitna pomoć. Kako pričaju komšije, Aca ne sme nigde da mrdne jer se plaši da ga neki nasilnici ne napadnu – kaže pevačev komšija za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ