Luksuzna vila Miloša Bojanića
Svet

October 21, 2023 17:00

By

Bojanić gradi i izdaje basnoslovno skupe nekretnine: Zavirite u vilu o kojoj priča ceo region, evo kako ona izgleda (foto)

Luksuzna vila Miloša Bojanića je san snova

Svi se sećamo perioda kada je vladao korona virus. U tom periodu pevač Miloš Bojanić povukao se u ilegalu kada su mediji u pitanju, međutim, kako smo uspeli da saznamo, pevač ponekad odradi neki nastup, a zanima se i drugim stvarima.

Luksuzna vila Miloša Bojanića

ATA images

Luksuzna vila Miloša Bojanića koju je svojevremno izdavao za 300 evra dnevno

Dobro je poznato da Miloš uvek nešto gradi. Tako je prethodno leto proširivao svoju vilu u Baošićima, u kojoj su nekada uživali samo njegovi prijatelji i porodica. Međutim, sad je proširio kako bi mogao da u njoj izdaje apartmane.

Pročitajte Gorka istina koju zna cela porodica – Miloš Bojanić otkrio da li bi Prija bila to što jeste da se nije udala za Filipa

No, to nije jedina vila koju Bojanić poseduje. Naime, između ostalih nekretnina, pevač ima i kuću na obroncima Fruške gore.

Luksuzna vila Miloša Bojanića

Bojan Vuković

U njoj su prvobitno živeli on i njegova supruga Branka, potom su odlučili da je prodaju, ali kako se nije našao kupac koji bi izdvojio sumu koju su tražili, Bojanići su odlučili da i od nje naprave biznis.

Pročitajte Miloš Bojanić renovira luksuznu vilu u Crnoj Gori, za svaki deo iskeširane ozbiljne pare (video)

Naime, pošto nisu uspeli da je prodaju, Miloš i Branka su odlučili da pomenutu vilu izdaju, i to za 300 evra dnevno. Iako iznajmljivanje luksuzne nekretnije nije jeftino, saznali smo da se pevaču ovaj biznis i te kako isplati.

Luksuzna vila Miloša Bojanića

Bojan Vuković

Ljudi je iznajmljuju za raznorazne proslave, ali i za odmor, jer Miloševa kuća je pravi raj za uživanje. Bazen u dvorištu, ali i bazen u kući omogućavaju potpuno uživanje u bilo kojem periodu godine.

Pročitajte Miloš Bojanić ne može da vidi sinove – Pati za njima i moli ih da ga obiđu

Pevač je, kako je jednom prilikom rekao, u ovu nekretninu uložio oko milion i po evra. Pogledajte u galeriji kako izgleda luksuzna vila Miloša Bojanića.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM / PRINTSCREEN / VILASYRMIA / Bojan Vuković