svet

June 2, 2018 09:40

By

LUNA BESNI Posle Anastasije Ražnatović isprozivala i Editu: “Baš je divna sestra, JADNICA”

Luna Đogani je osula paljbu po rođaki Editi Aradinović, a razlog zbog koga je besnela na nju je ni manje ni više nego Kristina Kockar.

Đoganijeva je pričala sa cimerima a Nemanja Đerić Đekson se setio Indi za koju je rekao da je kraljica i boginja.

– Luda je kao struja, nema dlake na jeziku – složio se Bora Santana.

Svoje mišljenje o Indi dala je i Luna koja ovu pevačicu poznaje jako dobro s obzirom na to da su sestre. Đoganijeva se prisetila jedne situacije sa njom koja joj je ostala u lepom sećanju.

– Zove ona mene jedan dan, išla u neku emisiju “Alo bre, sestro, je l’ si ti neka blogerka ili nisi? Nađi mi šta ću da obučem, imam emisiju a nemam šta da obučem, jadnica” – rekla je Luna.

Zadrugare je interesovalo i blogerkino mišljenje o Editi Adradinović koja je više puta spominjana u Beloj kući.

– Edita je carica, javila mi se dok sam bila u takmičenju – rekla je Zorana Stefanov.

– Da, Edita koja me pljuje preko Kristine, hvala joj, baš je divna sestra – rekla je Luna vidno razočarana.

Njenim cimerima nije bio jasan ovaj komentar pa su je pitali da pojasni na šta je mislila a Luna je vrlo rado otvorila dušu i ispričala koji Editin potez ju je toliko povredio.

-To ni meni nije jasno, mi smo bile u svađi nekoj bezbeze zbog nekog dečka, glupa neka priča. Rešile smo sve to. Došla je ovde na žurku podržala mene i Slobu, a onda me ispljubala kod Kristine. Je l’ moguće to, šta je sa njom? Ne može ona to da izmisli, mora da joj je neko rekao. Njena mama i moj tata su brat i sestra, ili mu je ona tetka ne znam tačno ali su blizak rod – rekla je Đoganijeva.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet