Svet

21 Decembra, 2020 20:00

LUNA Đogani prava trudnica: Promenljivo raspoloženje i uzburkane emocije!

Luna Đogani je trudna sa svojim vernikom Markom Miljkovićem, sa kojim je započela vezu pred kamerama rijalitija „Zadruga”, ali očigledno je da joj tokom trudnoće naviru svakojake „emocije”. To je sasvim normalno, i zato se kaže drugo stanje.

Ovih dana je na društvenim mrežama obajvljivala kako je presrećana sa Markom i kako vreme provdi kao model za šmikanje mlađoj sestri, pa su njenje izjave pomalo šokirale javnost!

Njeno vreme provedneo u  Zadruzi, obeležila je veza sa pevačem Slobom Radanovićem, u trenutku kada je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar. Ona je sada otkrila da se ponekad ipak seti bivšeg,  jer je dosta zastupljen u javnosti piše Informer, a prenosi Kurir.

Neizbežno je da pomislim na njega, jer on iskače iz frižidera. Ali daleko od toga da ga volim ili da mi nedostaje – ispričala je Đoganijeva, pa se dotakla i sadašnjeg partnera Marka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Pomišljala sam na to da je Marko bio sa mnom samo da bi pobedio u rijalitiju, ali kada smo izašli iz „Zadruge” počela sam da mu verujem 100 odsto.

Đoganijeva je rekla da je u trudnoći hvataju promene raspoloženja.

Kad se nekad pogledam u ogledalo, pomislim kako sam ružna i debela, pa mi suze same krenu – dodala je Luna

Luna i Marko nedavno su oktrili, i podelili sa svojim pratiocima, da čekaju devojlicu, te su rekli da će joj dati ime Mia.

FOTO: RAJKO RISTIĆ