Svet

11 Aprila, 2022 15:07

Luna moli Anastasiju da se pomire: U sve upletena Veljkova bivša devojka

Luna i Anastasija godinama u svađi

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović posle 13 godina prijateljstva koje je krunisano i kumstvom, prestale su da pričaju. Iako je Đoganijeva u više navrata nabacivala da bi volela da se pomiri sa Anastasijom, kuma nije pružila ruku pomirenja.

Luna Đogani

Pročitajte: Isplivala istina: Luna i Anastasija u svađi zbog Karleuše

Ana Rajković pokušaće da pomiri Anastasiju i Lunu. Nekadašnja devojka Veljka Ražnatovića, a sada žena golmana fudbalske reprezentacije Predraga Rajkovića u dobrim je odnosima sa obe. Đoganijeva je javno priznala da bi rado obnovila odnose sa pevačicom, ali nije dobila povratnu informaciju. Zato se dogovarala sa Anom da ih ona spoji, da popiju kafu i zakopaju ratne sekire. Luna i Anastasija se zapravo nikada nisu ni svađala, samo su se razišle i svaka je krenula svojim putem – kaže izvor blizak Đoganijevoj. Šta se zapravo desilo, sama je jednom priznala Luna.

Pevacica Anastasija Raznatovic

Ivan Vučićević

Luna i Anastasija u svađi zbog dečka

Pričalo se da sam joj uzela dečka, a pošto se ona se nije oglašavala, smatralo se da je te priče i potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišle. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene. Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim – rekla je Luna, ali i Anastasija je priznala da nije ljuta na nju.

Luna Đogani

ATA/IMAGES

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES