Svet

1 Maja, 2021 17:00

Luna i Marko KUPILI STAN na Bežanijskoj kosi! Miljković PODIGAO i stambeni KREDIT!

Luna Đogani I Marko Miljković dočekaće bebu Miu u novom stanu na Bežanijskoj kosi. Kako saznajemo, oni su kupili lep dvosoban stan u ovom delu grada, a deo novca Marko je obezbedio preko stambenog kredita.

Marko podigao kredit

Odavno Marko i Luna planiraju da se sele iz A bloka, prvenestveno zbog proširenja porodice. Stan u kom žive je lep, ima sve što im je potrebno ali nije dovoljno prostran koliko žele. Svakako ne planiraju da stanu na jednom detetu, pa kad se bude desilo još neko potomstvo ne žele da se seljakaju. Tako da su sada odlučili da se pozabave, da tako kažem tom problematikom. Za stan u A bloku lep novac su dobili, da mogu da kupe veći na Bežaniji, ali je Marko bio u banci da traži stambeni kredit, za deo koji im fali, plus novu nekretninu žele da renoviraju i opreme po svom ukusu i potrebama – priča nam izvor SVETA ovom paru i nastavlja.


Oni imaju stabilne mesečne prihode, tako da i ta rata koju je dobio neće im biti problem da plate. Luna pogotovo reklamira razne stvari na instagramu i odatle dobija pare, njihovi vlogovi na jutjubu imaju preglede, tako da i tu kaplju prihodi, a i Marko ima svoj brend garderobe koji radi, pa nemaju nikakvih finansijskih problema. Znam da bi bili idealni za rijaliti kao porodica, ali im to nije ni na kraj pameti.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET