Druga ćerka Lune i Marka
Svet

16 јануара, 2023 16:20

Ovaj čovek je Luni i Marku pokvario godišnjicu: Već je dobio jednu tužbu

Luna i Marko Miljković u subotu su proslavili četvrtu godišnjicu veze, a taj dan proveli su opuštajući se u spa centru, dok je več bilo rezervisano za romantičnu večeru. Luna nije izdržala, a da se ne pohvali skupocenim poklonom koji je dobila od Marka.

Pročitajte: Počeli su u rijalitiju, a sad otvaraju svoju fabriku – Luna i Marko investiraju u ozbiljan posao 

Međutim, uvek postoji neko ko se potrudi da pokvari i najlepše trenutke. Ovaj put bio je to Marko Đedović, koji je baš pred godišnjicu poznatog para prokomentarisao njihovu ljubav.

– Luna i Marko su mi nebitni i neinteresantni. Ja im želim svu sreću ovog sveta, ali ne znam šta su lepo mogli da izvuku, ako zauvek ostanu snimci kako maltretiraš majku. I neko sa kim imaš dete? Ti životi nikad neće biti srećni, kad je na takav način sve počelo i dešavalo se. Ja ne mogu da izbacim iz glave scenu kad Anabela pada na kolena dok je Marko vređa, a Luna ga posle oralno zadovoljava u toaletu. Ma, znaš šta, kakvi su Lunini roditelji, ona je čak i dobra posle svega. Ona mučena nije mogla da bude bolja, ona je najbolja verzija svojih roditelja. Ona je čak i ekstra – izjavio je Đedović za novi broj Sveta.

Pročitajte: Marko Đedović otkrio tajne Zadrugara – Evo koga jure kamataši

Ata images

Kako smo čuli od izvora bliskog poznatom paru, Luna i Marko su se razbesneli kada su pročitali Đedovićev intervju, zbog koga je od Jelene Karleuše već dobio tužbu. Ipak, nisu dozvolili da im bilo čije reči upropaste radostan dan.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM