Život Marka Miljkovića svet portal svet
Svet

January 16, 2023 16:20

By

Ovaj čovek je Luni i Marku pokvario godišnjicu: Već je dobio jednu tužbu

Luna i Marko Miljković u subotu su proslavili četvrtu godišnjicu veze, a taj dan proveli su opuštajući se u spa centru, dok je več bilo rezervisano za romantičnu večeru. Luna nije izdržala, a da se ne pohvali skupocenim poklonom koji je dobila od Marka.

Pročitajte: Počeli su u rijalitiju, a sad otvaraju svoju fabriku – Luna i Marko investiraju u ozbiljan posao 

Međutim, uvek postoji neko ko se potrudi da pokvari i najlepše trenutke. Ovaj put bio je to Marko Đedović, koji je baš pred godišnjicu poznatog para prokomentarisao njihovu ljubav.

– Luna i Marko su mi nebitni i neinteresantni. Ja im želim svu sreću ovog sveta, ali ne znam šta su lepo mogli da izvuku, ako zauvek ostanu snimci kako maltretiraš majku. I neko sa kim imaš dete? Ti životi nikad neće biti srećni, kad je na takav način sve počelo i dešavalo se. Ja ne mogu da izbacim iz glave scenu kad Anabela pada na kolena dok je Marko vređa, a Luna ga posle oralno zadovoljava u toaletu. Ma, znaš šta, kakvi su Lunini roditelji, ona je čak i dobra posle svega. Ona mučena nije mogla da bude bolja, ona je najbolja verzija svojih roditelja. Ona je čak i ekstra – izjavio je Đedović za novi broj Sveta.

Pročitajte: Marko Đedović otkrio tajne Zadrugara – Evo koga jure kamataši

Ata images

Kako smo čuli od izvora bliskog poznatom paru, Luna i Marko su se razbesneli kada su pročitali Đedovićev intervju, zbog koga je od Jelene Karleuše već dobio tužbu. Ipak, nisu dozvolili da im bilo čije reči upropaste radostan dan.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM