Scandal

1 Avgusta, 2020 18:00

Luna i Marko se KRIJU! SCANDAL! otkriva GDE SU!

Nakon što su se oboje navikli na svakodnevni život van rijalitija, Luna Đogani i Marko Miljković rešili su da se spakuju i odu na odmor daleko od svih!

LUNA I MARKO SE SJAJNO SLAŽU OTKAD SU SAMI!

Kako za SCANDAL! prenose izvori, oboma im je neophodan predah jer je Zadruga 3 koju su obeležile kako njihove svađe i raskidi, tako i Lunina svađa s majkom Anabelom, ali i Markovo i njeno neslaganje, tako da je mir koji su našli u jednoj vikendici na Avali pun pogodak za odmor iz snova.

View this post on Instagram

You and I 💕 #peace

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Marko i Luna zaista uživaju u vikendici. Imaju sav moguć komfor, a izolovani su i daleko od očiju medija i fanova koji im ne daju mira – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:
– Luna nema nameru tri nedelje ni da mrdne sa Avale. Samo uživa, spava, šeta se po šumi, opušta se na bazenu… Marko joj u svemu ugađa i baš se lepo slažu. Čak i telefon uglavnom isključuje, izolovala se od svega. Dolazi im samo žena koja živi u blizini. Ona im kuva i rasprema kuću, tako da je Luna oslobođena svakog rada. Ona jedino dođe u Beograd ukoliko mora da se pojavi u nekoj emisiji jer je ugovorom na Pinku obavezna da gostuje u emisijama – kaže izvor za SCANDAL! i dodaje:
– Marko skokne do grada jednom ili dva puta nedeljno, ali samo da proveri neke sitnice oko posla i da pokupuje neophodne namirnice. Znam da im je ova izolacija u prirodi i te kako potrebna. Konačno mogu da se okrenu jedno drugom, a oni najbolje funkcionišu kada su sami. Tu će napuniti baterije, a kada se vrate u Beograd, Luna će se baciti na muziku i nove pesme, dok će Marko nastaviti da razvija svoj biznis sa trenerkama. U svakom slučaju, ljubav cveta, pa me ne bi čudilo da samo jave svima da su se tajno venčali jer su oni o tome već govorili, a i vi ste to preneli u SCANDALU! – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM