Scandal

6 Septembra, 2020 18:00

Luna KRIVAC što NAPADAJU Miloša Bikovića?!? Bukti NOVI RAT!

Miloš Biković nema mira od fanova Lune Đogani! Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, oni se spremaju da mu zagorčaju život na svaki mogući način, a evo i zašto! Naime, Miloša sa svih strana napadaju da njegova serija „Južni vetar“, koja inače govori o opasnim momcima, daje loš primer omladini, te su ga osudili da nipošto nije trebalo da se bavi tom tematikom!

Lunini fanovi organizuju hejterske stranice protiv Miloša

Čak se i njegov brat monah složio sa tim da Miloš ne bi trebalo da radi serije i filmove o kriminogenom miljeu, o čemu je SCANDAL! prvi pisao! Međutim, sve to je i te kako izrevoltiralo Bikovića, pa je sam sebi stao u odbranu! Naime, on je izjavio da je rijaliti program najštetniji po omladinu, kao i da njegova serija predstavlja isključivo umetnički izraz reditelja, scenariste, te glumaca! Ali kada je to izjavio, naišao je na osudu mnogih rijaliti fanova, a posebno je isprovocirao obožavaoce Lune Đogani jer ona ima najviše fanova! Drugim rečima, odmah nakon te Miloševe izjave Lunini fanovi su se udružili i počeli da pišu po forumima i društvenim mrežama poruke sledeće sadržine: Srušićemo ti projekat! Hakovaćemo ti sve stranice, što pljuješ rijaliti zvezde kad tebe niko ne dira! Nije trebalo to da radiš! Naša armija je jaka! Lako ćemo te sabotirati na svakom koraku na mreži, samo su neke od prozivki koje stižu Bikoviću ovih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Miloš se ni kriv, ni dužan našao na meti rijaliti fanova. On nikada u usta nije uzeo ni Lunu, niti bilo kog rijaliti igrača! S tim ni Luna nema nikakve veze, nikad devojka nije uzela Miloša usta! Ona i sama kaže da joj pojedini fanovi prave probleme, pa se to sada dešava i sa Milošem. Ali oboje ih kuliraju i znaju da protiv toga ne mogu da se bore – objašnjava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES I INSTAGRAM