nemanja gudelj
Svet

October 23, 2021 21:00

By

Luna ne oprašta! „Anastasija me nije ODBRANILA, a mogla je”

Luna Đogani već godinama ne razgovara sa svojom kumom Anastasijom Ražnatović, ali joj i dalje zamera što joj nije stala u odbranu kada je trebalo.

Luna ne oprašta Anastasiji!

Dok sam proživljavala pakao u rijalitiju, nalazili su razne razloge zašto nas dve ne razgovaramo, a jedan je bio da sam joj preotela ili muvala dečka. Mogla je tada da se oglasi i kaže da to nije istina, kao i što nije. Ona je odlučila da ništa ne komentariše. Nas dve smo bile nerazdvojne, takoreći živele smo zajedno. Žao mi je što više nismo dobre. Pa, ona me je krstila – požalila se Luna i, za razliku od Cecine ćerke, pohvalila Kiju Kockar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Ona ima ispravne stavove, ono što čujem u intervjuima. Nemam nikakvu lošu energiju prema njoj, zaista. Želim joj sreću svakako, da se ostvari i kao žena i kao majka, jer sad kad sam u toj, da kažem, ulozi, vidim koliko je to lepo i zapravo najbitnije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Luna i Marko ovih dana su zauzeti pripremama za useljenje u novi stan. Kako kažu, za mesec dana, a najkasnije do kraja godine, trebalo bi da budu na novoj adresi, pa uveliko biraju nameštaj. Marko je priznao da su stan kupili delom od ušteđenog novca, a za ono što im je falilo, obratio se banci i podigao kredit na 15 godina.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ