Marko i Luna
Scandal

17 Januara, 2021 16:00

Luna prolazi kroz PAKAO zbog BEBE! Svaki dan MORA KOD LEKARA na preglede!

Kako za SCANDAL! tvrdi prijatelj Lune Đogani i Marka Miljkovića, mlada trudnica prolazi kroz agoniju!

Luna prolazi kroz pakao!

Naime, svima je poznato da je Luna pre godinu i nešto dana imala ginekološke probleme, pa sada u trudnoći mora redovno da se kontroliše. Sve to, kako nam kaže sagovornik, njoj stvara veliki stres i opterećenje jer maltene svakog dana ide na dodatne preglede, a kako vlada i korona, stres je utoliko veći!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Sa Lunom i bebom je sve super, ali ne sme da se rizikuje. Postoje razne kontrole i testovi koje ona mora redovno da radi i zaista se pridržava svih saveta svog lekara, ali je sve to i umara – objašnjava izvor tabloida SCANDAL! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Nije lako da trudnica skoro svaki dan ide kod lekara na preglede, pa onda vađenje krvi, pa čekanje rezultata, brige, neizvesnost… Sve to je umara i stavlja na muke, a posebno je nervozna kada čeka da joj stignu pojedini rezultati. Nije da paniči, ali strepi, što je i normalno. Već joj se razvio majčinski instinkt, mnogo je sazrela i sada vodi računa o svemu. Uglavnom, kada je uhvati strepnja da nešto možda i neće biti kako treba, tu je Marko koji jedini ume da je smiri. Verujte mi, oni su rođeni jedno za drugo, baš se vole i sjajno funkcionišu. Voleo bih da imaju bar troje dece – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!