Svet

August 14, 2020 11:07

By

Luna TAJANSTVENA: “Ako sam TRUDNA, saznaćete!”

U sinoćnoj emisiji “Zadruga – narod pita” gošće su bile Jelena Pešić i Luna Đogani koje su otkrile neke detalje iz svog emotivnog života.

SVE U SVOJE VREME!

„Nemam dečka, ali imam nekog ko me intrigira. Nov je, upoznala sam ga kad sam izašla iz Zadruge. Ja volim da vidim trud. Glupo je da obaveštavam, a ni on nije obavešten. Svaku drugu noć smo u kafani. Šalim se, postoji taj dečko koji mi izaziva osmeh. On mi je za petama, ne bih volela da shvati da pričam o njemu”, rekla je Jelena, a Luna se nadovezala:

„Nismo se venčali, nisam ni trudna koliko ja znam. U poslednjih par dana me svi pitaju da li sam trudna. Ako bude bilo, saznaćete. Sve te lepe trenutke nećemo kriti sigurno. Ja ne žurim nigde, treba da se desi u svoje vreme.”

Voditelj Darko Tanasijević upitao je Jelenu da li misli da se ona nekome sviđa, aludirajući na Đeksona.

„Mi se čujemo, ja sam se samo nasmejala na to. On je jako interesantan, on me uvek nasmeje. Đekson je super, ima super energiju, a još se nismo upoznali, pozdrav za njega”, istakla je Pešićeva, a onda progovorila o Vladimiru Tomoviću:

„Nisam se čula sa njim, kada sam izašla čula sam da je pričao loše stvari za mene, s moje strane nema zle krvi. Žao mi je što nismo istrajali kao drugari, ne verujem da ćemo se čuti, ja ga prva neću kontaktirati.”

NOVI SVET! BRENA NEĆE SNAJKU U KUĆI, ŠOKANTNE DETALJE ISPRIČAO NJEN OTAC! TANJI SAVIĆ NESTALA DECA, UMEŠANA NARKO-MAFIJA!MILICU PAVLOVIĆ NAPALA PORODICA: “ZBOG PARA GAZIŠ MRTVU JELENU MARJANOVIĆ!”

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN