Star

10 Novembra, 2020 14:25

Lunini fanovi joj PODMEĆU NOGU? Sara Reljić doživela veliku NEPRIJATNOST, pa otkrila ko stoji iza svega!

Dragan Marinković Maca je u svojoj emisiji „Zornjak” koja se emituje na RED TV-u ugostio bivšu zadrugarku Saru Reljić koja je nedavno doživela veliku neprijatnost.

Sabotiraju joj novu pesmu!

Naime, Sara je pre nekoliko dana objavila duetsku pesmu „Loša devojka“ sa cimerom iz „Zadruge 1“, Nemanjom Đerićem Đeksonom, međutim, na jutjubu njihov video je dobio mnogo prijava.

Iz tog razloga njihova pesma nije mogla da uđe u trending, a Sara je sazanala da iza toga stoje fanovi njene koleginice, o čemu je govorila u pomenutoj emisiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SARA RELJIĆ (@sara_reljic.1) дана

-Zadovoljna sam reakcijama publike, ali smo imali neke kočnice, to znaju ljudi koji me prate. Sada ide kako treba. Nečiji fanovi su nam isprijavljivali video, tako da nam je bio klejmovan od youtube-a. Nije mogao da ide u predložene videe, nisu mogle da idu reklame i da dobijemo zaradu, nisu se odobravali komentari, haos je bio. Meni se to već pre dešavalo, iz nekog razloga mi pesma ne ulazi na trending, a ima sve za to. Ali sam tek sad saznala zašto se sve to dešavalo, to rade fanovi određenih kolega – rekla je Reljićeva, ali nije želela da otkrije o kome je tačno reč.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Međutim, na društvenim mrežama su se pojavili komentari da su Sarinu i Đeksonovu pesmu sabotirali fanovi Lune Đogani, jer je Reljićeva nedavno izjavila da očekuje da se i Lunino dete za nekih 15 godina nađe u rijalitiju, s obzirom na to da je čitava njena porodica bila pred kamerama. I dok se Luna nije oglašavala, čini se da su njeni fanovi bili ogorčeni na Saru, te su prijavljivali njenu pesmu na mreži youtube. Ipak, da li su to Lunini fanovi, ili iza svega stoji neka druga koleginica, ostaje da vidimo.

FOTO: ATA IMAGES