Maćeha Aleksandre Prijović
DA LI STE ZNALI

23 Juna, 2022 18:00

Prija je lepotu nasledila od majke Borke, ali tek da joj vidite maćehu: Upoznajte Lelu Prijović (foto)

Maćeha Aleksandre Prijović neprikosnovena je lepotica

O Aleksandri Prijović, braku sa Filipom, novim pesmama i karijeri ovih dana se naširoko piše, međutim čini se da o porodici popularne pevačice javnost ne zna mnogo.

Pevačica neprikosnovenog glasa nedavno je proslavila četiri godine skladne zajednice sa Filipom na čemu su joj čestitali i svi članovi porodica Prijović – Živojinović. Među njima bila je i njena majka Borka Mihajlović, koja joj poželela sreću i dugovečnu ljubav povodom proslave godišnjice.

Pročitajte: Aleksandrina majka je PRELEPA – Pogledajte kako je Borka Mihajlović izgledala na venčanju decenije (FOTO)

Od majke je nasledila lepotu a evo kako izgleda maćeha Aleksandre Prijović

Po prvom Prijinom pojavljivanju u javnosti mnogi su prokomentarisali da je lepa Aleksandra nasledila majčinu lepotu, vitak stas i raskošan glas. S druge strane, tu je i Prijin otac Nedeljko koji je, kako su domaći mediji više puta pisali zaslužan za njen veliki uspeh i karijeru kakvu danas ima.

Pročitajte: Ovo krije od svih – Brena okrenula leđa Prijovićki, za to je imala debeo razlog

– Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se – izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno za Pink.  Međutim, Aleksandrin otac za razliku od majke Borke, ne voli eskponiranje pa se veoma retko pojavljuje u javnosti, na porodičnim okupljanjima i proslavama.

Maćeha Aleksandre Prijović – Neprikosnovena lepotica

Ipak, 2018. godine na Filipovom i Aleksandrinom venčanju javnost je imala priliku da vidi Nedeljka u pratnji svoje lepše polovine, Lele Prijović, koja je inače svojevremeno živela u Kuli, malom mestu nadomak Vrbasa i Novog Sada.

Pročitajte: Detinjstvo puno uspomena – U ovoj skromnoj kući živela je Aleksandra Prijović sve dok nije upoznala Filipa

Na svadbi poznatog para koja je brojala oko 900 zvanica, prelepa crnka se nije ustručavala da ovekoveči trenutak sa suprugom Nedeljkom i Aleksandrom a mnogi su tada prokomentarisali da izgleda veoma mladoliko. Mnogobrojni gosti i novinari pohvalili su Lelin izgled a Nedeljko je samo par meseci nakon ćerkine svadbe oženio prelepu Lelu sa kojom i danas uživa u skladnom braku.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images