svet

March 22, 2016 00:15

By

Madam Željka napravila žurku za Tamaru i Soraju?

tamara soraja facebook

Crnogorka koja je hapšena zbog organizovanja elitne prostitucije upriličila žurku za Tamaru Đurić, Soraju Vučelić i biznismene u jednom klubu u Kotoru, prenosi alo.rs.

Navodno, starlete su se družile prošlog petka sa madam Željkom Rolović (38), koja je zastarlete u tajnosti organizovala žurku na Crnogorskom primorju.

U Crnu Goru je prošle srede prva otputovala voditeljka kviza “kolo sreće”, a za njom je u petak stigla i bivša učesnica rijalitija “Farma”. S obzirom na to da starlete kriju da se druže sa Rolovićevom otkad je prošlog leta u Tivtu hapšena u akciji “Lutka”, pa uz jemstvo od 4.000 evra puštena da se brani sa slobode, one se nisu fotografisale sa svojom prijateljicom, što do pre nekoliko godina nije bio slučaj.

Međutim, njih su odale fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama, a na osnovu kojih je bilo lako zaključiti da su prijateljice ponovo na okupu. Soraja se najpre slikala polugola u kući Rolovićeve s belim medvedom, da bi sutradan snimila selfi s istom plišanom igračkom i Željkinom ćerkom Leom. Ali fotografiju je iz nepoznatog razloga ubrzo obrisala s Fejsbuka. S druge strane Đurićevu je odalo Željkino kuče, s kojim je pozirala ispred jednog lokala u Crnoj Gori. Ona nije bila obazriva pa se čak čekirala da je u Kotoru, piše alo.rs.

Naime, ona ih je pozvala da dođu na primorje i za njih je u klubu u Kotoru upriličila žurku, na kojoj je, osim starleta bila i njena najbolja drugarca Ema. Nakon burne noći Soraja je u subotu otputovala u Tunis, dok je Đurićeva ostala u Crnoj Gori.

IZVOR: alo.rs

FOTO: tamara đurić/facebook