Maja Berović posle porođaja
konačno

18 Septembra, 2022 11:15

Izašla iz ilegale: Maja Berović prvi put u javnosti nakon porođaja, svi komentarišu ovo (foto)

Maja Berović posle porođaja izgleda savršeno. Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice se pojavila na prestoničkom događaju i pobrala sve pozitivne kritike prisutnih. Naime, novopečena mama je pre nekoliko meseci na svet donela naslednika, Lava, a ko je ne zna nikada ne bi rekao ni da je bila trudna.

Pročitajte: Bajkovita soba malenog Lava ih je koštala 70 hiljada evra? Maja Berović angažovala dve dadilje, živeće na Dedinju!?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Figuru je dovela do savršenstva, osmeh je bio prisutan kao njen zaštitni znak, a autfit koji je izabrala za ovo dešavanje, mnogi modni stručnjaci komentarišu kao pun pogodak.

Maja se za ovu priliku odlučila za crveni komplet koji je savšreno pristajao uz njenu liniju. Celokupan utisak upotpunila je salonkama bež boje i tašnicom u istoj nijansi. Skupljena kosa, blaga šminka, sve ovo dovelo je do toga da se svako okrene za vlasnicom mnogih hitova.

Pročitajte: PRVA FOTOGRAFIJA SA NASLEDNIKOM IZ PORODILIŠTA – Maja Berović oduševila publiku dirljivim momentom!

Maja Berović posle porođaja

Foto: Rajko Ristić

Da joj majčinstvo prija, svi primećujemo, te tako verujemo da nikad lepša Maja Berović posle porođaja vredno radi na novim pesmama i da će uskoro obradovati svoju publiku novim hitom. Do tada će uživati u odrastanju sina, kog ljubomorno čuva samo za sebe, ne želevši da ga predstavi javnosti.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram