Život Maje Marinković
Svet

August 6, 2022 21:00

By

Preokret! Subotićka pomirila Maju i Anu Korać: Ljute rivalke zakopale ratne sekire

Maja Marinković nije mogla da izdrži, pa je za Svet progovorila o vezi sa Predragom Raspopovićem Pecom, ali i osudama javnosti pošto je svojoj dugogodišnjoj drugarici Aleksandri Subotić preotela partnera.

Maja i Ana Korać zakopale ratne sekire

– Srce ne bira koga će da voli. Moja ljubav se prosto desila, takve stvari se ne planiraju. Ja sam sa Pecom u vezi, dakle devojka sam mu, a ne ljubavnica. On nije bio u braku sa njom, a ja sam kriva samo što sam bila bliska sa Aleksandrom, ali šta da radim. To breme ću nositi. To može svakom da se desi, nema pravila. Srce prepozna, ti ga poslušaš… Ako me ne bude pominjala u negativnom kontekstu, ja se više neću oglašavati. U afektu je rekla neke stvari, izvređala me i njeno pravo je da se ljuti, ali da je to što priča o meni istina, zar bi se družila sa mnom? Pa, ne
bi sigurno. Ja nju razumem, ostavljena je i besna žena, ali njihov odnos već neko vreme nije bio dobar, nije funkcionisao, jer da jeste, niko ne bi mogao da pokvari taj odnos, a ne ja. U njihovom slučaju, javnosti je predstavljena slika koja nije odgovarala istini. Ne interesuje me šta će ko da kaže, ali sve slušam, pa ako neki preteraju, nek imaju na umu da o njima dosta znam – kaže Marinkovićeva i dodaje:

Pročitajte: Maja Marinković nemilosrdna – Aleksandri je uzela Pecu, a planira da joj priredi nešto još gore

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

– Da sretnem Aleksandru, samo bih prošla pored nje. Šta je urađeno, urađeno je, nema nazad. O čemu bismo pričale? Poenta je da nekog ne možeš na silu da zadržiš pored sebe, ako neće da bude sa tobom. O braku i deci ne razmišljamo trenutno, uživamo u životu – kaže Maja, i otkriva da se posle mnogobrojnih prozivki i ružnih reči pomirila sa Anom Korać, koja se pre nekoliko godina smuvala sa Davidom Dragojevićem, koji je u tom momentu bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

Pročitajte: Ana Korać ucenila turskog hirurga! Maja Marinković kriva za sve

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥Ana Korać🔥 (@ana_korac)

– Ana je ispala mnogo korektija od mnogih mojih, nazovi drugarica, to moram da kažem. One su bile u raznim aferama, ja ih podržavala, a sad se one kao peru od mene. Ani svaka čast u tom smislu.

Inače, Ana je rekla da je situacija vrlo delikatna te da ne bi volela da je u koži ni jedne ni druge.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ