maja i car
Star

8 Decembra, 2021 23:00

Maja i Car imaju TAJNI DOGOVOR! Taki ih RASKRINKAO do srži!

Od kada je Maja Marinković ušla u rijaliti, sve se preokrenulo. Car joj se odmah vratio i ostavio Dalilu na cedilu kada je trebalo da obeleže mesec dana veze. Kako za Star otkriva Majin otac Taki, ona i Car su imali tajni dogovor!

Maja i Car imaju tajni dogovor!

Nisam podržao Maju da uđe u rijaliti ove sezone jer je mnogo umorna. Preplakala je ceo put do Šimanovaca kada je ulazila. Htela je da odustane usput, ali su joj stvari otišle dan ranije unutra, pa je morala. Ona zna šta nju čeka tamo, ušla je sa velikom tremom. Postavila ih je odmah sve na svoja mesta. Rijaliti je krenuo nekim drugim tokom kada je ona ušla – objašnjava Taki za Star i nastavlja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Znao sam ja da će se ona i Car pomiriti, jer su se i pre njegovog ulaska dogovarali da ga ona čeka. Poslala mu je i tortu i poklon za rođendan, tako da on nije mogao da odoli kada je video na vratima. Kakva crna Dalila i one njene čuvene osvete, kome ona sad može da se sveti. Ona je sada manja od makovog zrna od kada je moja Maja ušla. Dalila ne sme da pogleda Maju u oči. Sada je ispred Cara i Maje dug vremenski period da pokažu da je njihova ljubav jača od svega. On je momak mlad i svestan da je mnogo popularan, kao i da se ceo rijaliti vrti oko njega, pa mu se može sve što poželi. On sa Majom igra igricu jer zna da će mu Maja napraviti pakao od života kada bi nešto pokušao sa nekom drugom dok je ona tu. Pred ulazak, Maja mi se otvorila i rekla mi je da mnogo voli Cara – zaključio je Majin otac.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ